Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Så skyddar du huden mot kyla

Nu på vintern är det lätt att huden blir torr, fnasig och sensitiviserad av alla kyliga vindar. Det kalla klimatet ute och den varma torra inomhusluften gör att vi måste lägga till nya produkter i vår hudvårdsrutin, i vissa fall kan det vara nödvändigt att byta ut produkterna helt. Här delar vår professionella hudterapeut Emelie med sig av sina bästa tips och produkter för att slippa torr hud nu i vinter!

14 feb, 2017
Skydda huden mot vinterns stränga kyla

Precis som vi har en sommar- och vintergarderob så bör man ta hand om sin hud på olika sätt. Lika självklart som att klä sig i varmare kläder för att skydda kroppen mot kyla, bör vi uppdatera vår hudvård till rikare, mer återfuktande och skyddande produkter.

 

Ett enkelt steg är att byta ut sin dagkräm till en mer klimatanpassad variant. Det är även bra att exfoliera och använda närande och återfuktande ansiktsmasker flera gånger i veckan, många masker går att använda över natten istället för sin nattkräm.

 

Emelies val av vårdande och skyddande produkter!

En fantastisk rengöringsprodukt med 24 karat rent guld! Ett rengöringssmör som smälter till en rik och härlig konsistens när den masseras in i huden. Produkten passar ypperligt på en torr hud nu på vintern då den är djupt återfuktande med hjälp av bland annat kamomill och honung som även ger huden en oemotståndlig lyster!

 

Huden upplevs genast fastare, smidigare och mer strålande!

 

Face Balm Gentle används dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder. Balmen riktigt smälter in i huden och ökar fukten på djupet. Face Balm Gentle ger ett bra skydd mot kyla och vind och är därför även lämplig att använda som dagkräm under vinterhalvåret.

 

 

Effektiva exfolierande pads som innehåller en kraftfull blandning av fem olika AHA-/BHAsyror. Produkten jobbar i två steg, först appliceras pads nr 1 på rengjord hud, låt det verka i två minuter för att sedan applicera pads nr 2 på samma sätt. Resultatet blir en hud full av lyster! Perfekt att använda innan Dr Dennis Gross Skincare Hyalyronic Marine Hydrating Mask.

 

  

Spännande, återfuktande och rolig ansiktsmask att göra hemma! Ultraeffektiv peel-off mask som omedelbart ger en intensiv boost med fukt. En tvåstegsbehandling med gel + pulver vilket ger en modellerande, transformerande ansiktsmask som ger intensiv och långvarig fukt till huden.

 

Använd närande och återfuktande ansiktsmasker flera gånger i veckan.

Denna professionella mask är en svalkande och djupt återfuktande behandling som ger dig omedelbar lyster och plumpar upp huden efter bara en användning. När denna mask omvandlas genom att den blandas sker en kylande kemisk reaktion så att din hud förvandlas till en återfuktad, fast och strålande hud. Efter en behandling förbättras torrhetslinjer och porer, huden upplevs genast fastare, smidigare och mer strålande. Lyft enkelt bort masken och se skillnaden bara efter en gång!

 

 

Underbart närande mask som passar utmärkt som nattmask (dock kan den färga av sig lite, så sov gärna på en örngott/handduk som du inte är rädd om). Masken är fullproppad med vitaminer som reparerar, lugnar och återställer huden.

 

Glöm inte läpparna, de får utstå mycket på vintern! Läppbalsamet mjukgör de allra torraste läppar. Innehåller många närande och återfuktande ingredienser, bland annat mango- och avokadosmör och även vitamin E.

14 feb, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 14 månader sedan

  Budget?

  Det verkar vara jättebra produkter, men tänker att alla kanske inte har råd att lägga sådana pengar på hudvård pga olika anledningar. Så min fråga är om ni kar rekommendera några budgetförslag? För max 300kr per produkt?
  Tack så mycket!
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 14 månader sedan
   Tack för din kommentar och vi förstår din poäng. En jättebra fuktmask hittar du till exempel hos Sans Soucis Aqua Benefits Moist Mask (299 kr). Ett annat populärt och prisvärt alternativ är Lumenes Lähde Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask (199 kr). För ytterligare tips, eller om du har andra funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst. //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018