Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skönhetsjul på en budget (OBS! endast produkter under hundralappen!)

Det behöver inte kosta skjortan att köpa skönhet. Visst, det FINNS krämer för flera TUSENTALS kronor, men det finns också krämer för en halv hundralapp som är kanonbra! Om en rättar mun efter matsäck så kan du nå oanade höjder – utan speciellt mycket kvalitétsbortfall. Här ska du få ett gäng tips om härliga budgetjulklappar! Men BESTÄLL IDAG, annars hinner du inte få dem till julafton!

18 dec, 2018

Rengöring som inte kostar skjortan

En bra rengöring behöver 1) ta bort makeup, 2) rengöra huden från smuts. Dessa två steg får gärna ske samtidigt. En rengöring ska inte heller torka ut huden och gärna vara ganska snäll. Detta behöver inte kosta skjortan. Här har jag valt ut några sköningar som gör sitt jobb!

 


Bra och billig ansiktsvård


När du har rengjort ansiktet så bör du återfukta det eftersom du med tvätt även tar bort välbehövligt skydd och fett från hudytan. En ansiktskräm har även den två uppgifter 1) tillföra fukt och fett och 2) hålla kvar fukt i huden. En hud som saknar fukt och fett blir stram, narig och kan börja flagna. En återfuktad hud är mjuk, smidig och följsam. Men det behöver inte kosta hela lönen att hålla ansiktshuden kvar i fejset. Här kommer några budgetvänliga pärlor! 


Extra kul hudvård

Men ibland vill en ju skoja till det. Det finns ju så oerhört mycket roligt inom hudvård så det kan bli svårt att välja. Toners, Serum, essencer, oljor, masker, peelings ja, HUR mycket som helst. Här kommer ett härligt axplock av sånt du kan hitta i Lykos oerhört breda sortiment. Bra budget beauty

Efter all rengöring och ansiktsvård är det ju najs att visa sitt best face forward. Och det behöver inte vara det dyraste ansiktet du har. Mitt favoritordspråk (och det jag lever mitt liv efter) är: Fake it 'til you make it. Det är väl inte någon som frågar dig vad din foundation kostar eller om du har den dyraste mascaran? Eller? Nä just det. Så spara lite pengar och bli skitsnygg ändå! 

Lackat och klart

Händer och naglar kan bli fantastisk fina utan att att kosta en förmögenhet. Och när du är färdigfilad och färdigmålad så VET du ju att det känns så HIMLA bra! lacken nuförtin är oerhört bra, slitstarka och användarvänliga. Förbereder du ordentligt med peeling, fila och underlack kan du få nästintill en proffsmanikyr för en pyttepeng. Här har jag valt ut några favoriter! Hår som håller 

Hårvård och hårstyling är ju jätteroligt att kunna variera. Håret är ju inte lika känsligt som huden, men du får ändå feedback direkt om någonting fungerar eller inte. Plus att det är kul att variera frisyr och då kan du behöva lite olika produkter. Här har jag valt ut några sköna hårfavoriter till en riktigt skön peng. 

Av: skönhetsredaktör krizz norman

18 dec, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019