Skydda håret mot solen

Att använda solskydd på kroppen innan exponering av solen känns som en självklarhet. Men att det även är viktigt att skydda håret mot den starka solen är det färre som känner till. Se produkterna med UV-skydd och få tipsen på hur du använder dem!

11 jul, 2017

Visst vore det tråkigt att komma hem från en härlig solsemester med torra toppar och missfärgat hår? Produkter speciellt framtagna för sommarsäsongen innehåller UV-skydd, extra fukt och färgbevarande egenskaper. Här är några produkttips och hur du använder dem för maximal effekt!

 

Skydd inför solen

Ditt hår kan skadas av solen men även av havs- och klorvatten, en produkt som skyddar mot UVA/UVB ger ett effektivt skydd även mot slitage från bad. Här finns olika typer av skydd, serum, olja eller styling. Produkterna nedan ger ett bra skydd och ger samtidigt en vacker glans.

Glöm inte! Precis som på kroppen behöver du fylla på med skydd i håret under tiden på stranden.

  

 

Behandling efter

 

Schamponera som vanligt och upprepa schamponeringen vid behov för att rengöra extra på djupet. Detta schampo är extra rengörande mot klor och saltvatten samt produktrester samtidigt som det är återfuktande och ger vård. 

Följ upp med en efter sol-mask som ger extra fukt och reparerar slitna toppar.

 

11 jul, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019