Snabb glam-guide!

Nu har vi äntligen kommit in i den glammiga säsongen då vi, trots mörkret, skiner och glittrar som mest på hela året! Och vilken annan anledning behöver vi nu för att verkligen ta oss lite extra tid för att pampra oss själva? Eller, egentligen behöver, JAG iallafall, bara en anledning som att posta ett brev för att känna att ett nytt diadem eller lägga ett läckert lager läppstift är på sin plats, haha. Men denna mörka period gör ju att vi BEHÖVER känna oss lite extra härliga och här kommer ett gäng snabba tips från Lyko Magazine!

13 dec, 2019
5 gillar
En vecka innan ”det där härliga som ska hända”


Lägg lite tid på kroppen och knoppen. Fila fötterna och lägg ett snyggt nagellack på tånaglarna. Köp en bra och extra härlig kroppspeeling och gärna en body lotion som är extra återfuktande för att driva bort krokodilhuden på benen. Tvätta håret och lägg en extra näringsrik hårmask som får verka extra länge! Det är bra om du hinner tvätta håret EN gång innan ”det där härliga som ska hända” eftersom en mycket återfuktande hårmask även kan vara lite tyngande på håret och då kanske inte din supersnygga styling kommer till sin rätt.

Några dagar innan ”det där härliga som ska hända”


Gör en kroppspeeling igen och om du vill kan du raka benen bara för den där HÄRLIGA mjuka känslan som (jag iallafall) inte känner så ofta. SMOOTH! Använd en bra rakhyvel och ett bra rakskum så tillsammans med peelingen motverkar du inåtväxande hårstrån. Sedan unnar du dig en lyxig Brun Utan Sol-behandling. Nuförtiden är de som finns SÅ bra att du nästan inte behöver vända dig till ett proffs, du kan göra det direkt hemma med NÄSTAN samma resultat. Var NOGGRAN bara och stressa INTE, det lönar sig verkligen inte och du blir bara sur om brännan fläckar sig. Så ha bra med tid, använd en handske, var noga och njut när den solkyssta färgen växer fram nästan helt utan läskig doft! Måla även naglarna nu med den färg du vill ha så vet du att lacket inte kommer stresskladdas av under de sista förberedelserna.
Några timmar innan ”det där härliga ska hända”


Ta en härlig dusch och tvätta håret med volymgivande produkter. Använd en frottéturban för att skonsamt torka håret och lägg samtidigt en lystergivande ansiktsmask. Lås sedan in maskens göttigheter med ett serum och en dagkräm. Här har du nu en magisk bas för makeupen! Smörj in kroppen med din favoritbodylotion. När håret nu är handdukstorrt spraya en volymprodukt eller ett mousse i det för att säkra din snygga styling.
En timme innan ”det där härliga ska hända”


Styla håret, avsluta med ett hårspray och TOPPA med ett glansspray! Fake it ’til you make it! Lägg en härlig och FESTLIG makeup som du grundar med en primer OCH en ögonskuggsprimer – två HELT olika (nja, ändå ganska lika) saker. Lägg lite extra glow på kindben, nyckelben, näsa och haka – det kan aldrig bli för mycket GLOW! Ta på parfym, kläder, jacka och skor och SEN toppar du med ett lager topplack på naglarna! Droppa också på ett snabbtorkande droppar. Nu ser naglarna helt nylackade ut och du behöver ”bara” vänta på att ett lager ska torka (och knappt det!)

HA SÅ KUL PÅ FESTEN!!!!!!!


AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
13 dec, 2019

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020