Sniph - upptäck en unik doft just för dig

Är du sugen på en ny doft men återgår till samma gamla favoritdoft för att det är tryggt och enkelt? Med nya Sniph behöver du inte längre leta efter en signaturdoft – här kan du upptäcka nya favoritdofter om och om igen. Om inte till dig, kanske den perfekta gåvan till någon speciell!

04 dec, 2017

Sniph är en tjänst som gör steget till de allra lyxigaste dofterna enkelt och dessutom prisvärt! Hos Lyko kan du nu beställa en skräddarsydd doftbox för bara 159kr med en liten flaska av de mest exklusiva dofterna från jordens alla hörn. Med sina sex olika kollektioner, anpassade efter smak och personlighet, hittas spännande och unika dofter som tar ditt sinne till oanade platser. Hur låter exotiska dofter från de innovativa dofthusen i till exempel Paris, med ingredienser som är på doftexperternas läppar just nu. Lyxigt eller hur? Alla dofter kommer i 7 ml-flaskor som du använder i ett praktiskt och snyggt etui. Doften räcker i en månad och har perfekt storlek för handväskan eller resan!

 

Sniph grundades av de två doftentusiasterna Lisa och Tara som med dofter ville hjälpa andra att upptäcka nya sidor hos sig själva. Företaget har på kort tid blivit hyllade av såväl doftfantaster som nybörjare över hela landet.

 

 

Tara Derakshan och Lisa Kjellqvist, grundare av Sniph.

 

 

Exklusivt hos Lyko!

 

Just nu kan du välja mellan sex olika boxar enligt Sniphs kollektioner som gör det enkelt att hitta rätt typ av doft för dig eller till den du vill skämma bort lite extra på julafton. I varje box ingår ett etui som du kan återanvända till flera Sniph-flaskor, en voucher för en extra gratisbox och ett kort med doftens unika historia. Välj mellan trendiga nyheter, säkra klassiker, stilrent, vågat eller något för honom. Ta chansen att våga testa en riktigt high end-doft du kanske annars inte hade upptäckt.

 

 

Hitta rätt box!

 

Aesthetic

Sniphs herrkollektion Aesthetic är för dig som inte drar dig för att omfamna det originella, det lekfulla och det alldeles underbara i att aldrig dofta som alla andra. Aesthetic handlar om de unika dofterna som kommer att få folk i din närhet att vilja veta mer om både dig och din parfym.

 

 

Avant-Garde

Sniphs unisexkollektion Avant-Garde ger dig experimentella dofter du inte vågat bära. Ännu. Utmana dig själv och din omvärld med mer ovanliga och komplexa dofter.

 

 

Clean

Clean ger dig parfymerna som bara funkar. Trivs du som bäst när du doftar lätt, rent och fräscht – året om – är denna kollektion som gjord för dig.

 

 

Female Classics

Female Classics ger dig tidlösa dofter som bevisar sin briljans om och om igen. Välj denna kollektion om du gillar säkra kort, men älskar att få komplimanger och att bli överraskad.

 

 

Trending Now

Trending Now ger dig senaste trenderna från parfymvärlden. Vare sig det handlar om ett parfymhus du bara måste uppleva, en ny lansering eller ingrediensen på doftexperternas läppar.

 

 

Work/Play

Herrkollektionen Work/Play är dofter noga utvalda för den moderna mannens liv - från fullspäckad vardag till sena helgnätter. Upptäck dofterna som passar perfekt oavsett vilka tillfällen livet bjuder på. Work/Play är för dig som gillar när allt känns självklart. Och vill dofta därefter.

 

04 dec, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019