Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Steve Terry tipsar!

Steve Terry, Creative Director på Lyko, visar och berättar varför solskydd för håret är viktigt.

21 jun, 2016

Varför ska man använda anpassade serier för solen – är det verkligen värt att köpa en separat serie för en säsong eller en semester? Svaret är ja, solskyddserier är anpassade för säsongen med UV-skydd, extra fukt och färgbevarande egenskaper. Häng med så visar Steve Terry vad det finns för olika typer av produkter och NÄR och HUR de används.

 

INNAN SOLEN

Det finns olika typer av förberedande produkter så det är lätt att välja vilket man föredrar – en spray eller ett serum som en leave-in produkt. Kom ihåg att även underhålla solskyddet för håret efter du har varit i vattnet, precis som du gör med solskydd för huden.

 

Tips: När du är på stranden är ett bra tips att ta en liten mängd balsam och arbeta in i topparna som en leave-in produkt, det minskar trassel och gör att lockar formas lättare.

EFTER SOLEN

Solskyddande schampo – Schamponera som vanligt och upprepa schamponeringen vid behov för att rengöra extra mycket på djupet. Dessa schampo är extra rengörande mot klor och saltvatten samt produktrester samtidigt som de är återfuktande och ger vård. 
Solskydds balsam – Används precis som ett vanligt balsam men innehåller ingredienser som är anpassade för ett hår som varit i solen.

INPACKNING

Tips: After mask – Oftast använder man en after sun produkt för huden, håret behöver samma sak! Använd en mask för att ge ditt hår en riktig återfuktningsboost som reparerar håret.

21 jun, 2016

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018