Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Starta året med en ny rougefärg!

Med mörkret och kylan blir vi åter sugna på djupa, mustiga kindfärger som konkurrerar med säsongens alla vackra intryck. Det finns två sätt att bära rouge på; den ena är att välja en färg som imiterar din egen färg när du blir rosig om kinderna och det andra är att använda ett 'statement blush' - där du medvetet väljer en färg som poppar på kinderna utan att bry dig om att se "naturlig" ut. Här kan du se säsongens hetaste nyanser!

25 jan, 2017
Smink

Lyxigt och pigmentrikt

Glöm inte att applicera puder innan din rougefärg.
Emma Veronica

Rika nyanser som den tegelröda i Shiseidos lyxiga rouge, ger en mycket diskret effekt vid ett svep, eller Make Up Stores pudriga och pigmentrika favorit i orange.

 

Glöm inte att applicera puder innan din rougefärg och om du vill ha ett mer naturligt rosigt resultat så är en tumregel att applicera sparsamt - börja utifrån och arbeta dig försiktigt inåt med mer produkt efterhand.

 

theBalm Instain Rose i Pinstripe och Lilly Lolo Pressed Eyeshadow i Pinky Promise

TheBalms kalla nyans Pinstripe är speciellt framtagen för hösten i en diskret brunlila ton med guldig highlightereffekt och funkar även för dig med riktigt blek hy som kanske inte brukar använda rouge.

 

Kalla rouge fungerar generellt bäst för dig med blek hy som vill ha ett naturligt glow, medan du som är mörkare med fördel kan svepa på vilken nyans du vill och använda mer mättade nyanser, som gloMinerals trendiga brunrosa rougefärg 'Hibiscus'.

The Balm Instant Rose Pinstripe

25 jan, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018