Superlyx till hus och hem och DIG!

Alltsom ofta smyger Lyko upp härliga lyxprodukter till huset, badrummet - och till dig såklart-  Wohoo! (det är ju liksom det vi gör här) Lyko består absolut inte BARA av fantastisk hudvård eller grym hårvård utan även av produkter som är bra för själen. Ja, som doftljus eller en riktigt härlig badbomb - själavård på hög nivå! Du kanske till och med kan hitta den där drömmiga presenten TILL DIG SJÄLV och faktiskt UNNA dig någonting du verkligen villhöver efter denna långa höst. Hur du än väljer att tänka så har Lyko plockat ut hela 586 produkter med HÄRLIGA användningsområden! Kolla här!

27 nov, 2018
Handla superlyx till hus och hem! Har du läst så vackra ord någonstans? Nä, tänkte väl det! Och det finns en sida på Lyko som har samlat finfina produkter för både hemmet och dig så det är bara att klicka på!

Tänkte här tipsa om några av prylarna som knappt går att motstå! 

Magisk handduk

Magi är det första ordet som kommer upp i tanken när du ser vad Amelie Soie Beauty Towel Collection kan göra! Magin här ligger i materialet. Det består av polyester och en specialsammansättning av fibrer vilket gör att den löser upp makeup skonsamt. Den löser även upp vattenfast make up. Ja. Alltså detta är UTAN rengöring, tvål eller micellärvatten! Det är sant! Handduken har två olika sidor. En med kortare fibrer som avlägsnar make up och en sida med lite löngre fibrer som skonsamt peelar huden. Passar alla hudtyper och ja! Jag sa ju att MAGI var det FÖRSTA ordet som dyker upp! Hela kollektionen kan du klicka hem här nedan, men den finns även uppdelad i mindre delar på länken längst ned. 

 
Otrolig presentask


Mysfaktorn är hög på FLORIOs presentaskar! Dessa otroligt snygga och väldoftande presentationer kan liksom aldrig gå fel. Varje ask innehåller produkter i originalstorlek, Duschgel 300 ml, tvål 40 g, handcreme 75 ml och ett vackert doftljus. Här väljer du och vrakar bland olika dofter och färgkombinationer. Asken är ju också en keeper! 


Mys till husÄven huset ska väl få njuta av lite själavård. En ny doft i varje rum tar en rundtur i huset eller lägenheten till en NY NIVÅ! Nu för tiden är doftljusen riktigt prisvärda med sjukt lång brinntid och OERHÖRT snygga och personliga förpackningar! Det är ju JÄTTESPÄNNANDE att upptäcka nya dofter så det är bara att ta en av varje jue! 


Hårets bästa vän

Här ska du få höra: om du torkar håret med en specialhårtorkhandduk så blir håret torrare snabbare och det slits MYCKET mindre! Det är sant! Jag skulle aldrig kunna leva utan min hair towel! Den är magisk! Bästa julklappen också!Pimp my badrum

Badrummet är ju ett rum som vi spenderar VÄLDIGT mycket tid i varje dag. Och att ha snygg inredning, glamourösa detaljer och ordning och reda är ju verkligen att föredra. Vilken TUR att Lyko har riktigt smarta inredningsdetaljer till ditt "hemligaste krypinn". Ta en extra titt på badkarsbetjänten, SÅ smart! Den håller din bok/Ipad, vinglas OCH ett ljus! Den är dessutom ställbar så den passar många badkar. SÅ smart! 


Bubbla i badet


Badbomber är verkligen inte bara för kidz! En härlig, spruldande badbomb med glitter och stjärnor kan ju glamma till den tråkigaste tisdag för ALLA! Och Lyko säljer ju såklart inte bara badbomber, härliga badoljor med väldoftande egenskaper som lugnar eller piggar upp och är dessutom oerhört bra för en torr vinterhud! Vi har valt ut produkter åt dig, det är bara att klicka! 

Vakna vacker

Tänk att vakna utan sovrynkor, med återfuktad hy och vackert hår! NU är det möjligt med Amelie Soie Beauty Pillow! Siden består av aminosyror som är snäll mot din hud och gör att ditt hår dessutom behåller sin form och glans bättre.  Siden absorberar en tredjedel fukt jämfört med andra material, vilket innebär att din hud kan behålla sin fuktbalans bättre. Det gör även att det blir svalare att sova på ett sidenörngott. När det är varmt svalkar siden och när det är kallt värmer det och det inte drar åt sig kvalster och pollen på samma sätt som andra material gör - WIN WIN WIN OCH TYP ÅRETS JULKLAPP!!! Högs upp på min önskelista iallafall...


Hittar du inget av alla mina tips här nedan så rekomenderar jag dig VARMT att klicka HÄR DÄR DET FINNS HELA 586 HÄRLIGA PRODUKTER FÖR ATT HÖJA MYSFAKTORN! 
27 nov, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
  • Medarbetare på Lyko
    för 10 månader sedan

    Toppen!

    Du skriver så uppfriskande och härligt!
    2 gillar

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019