Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2017 Nominerade: Hår

Lyko är stolt huvudsponsor till Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017. Tillsammans vill vi uppmärksamma den viktiga process våra produkter och varumärken genomgår innan de hamnar hos våra kunder. Här kan du läsa mer om några av produkterna som blivit nominerade i kategorin hår och beställa hem egna exemplar!

09 mar, 2017

Vegansk hårvård i toppklass

Vi ställer allt högre krav på ingredienserna i vår hårvård, därför är det inte så konstigt att Maria Nila är en favorit hos många. I de nominerade till kategorierna Årets hårkit schampo/balsam frisör och Made in Sweden, hittas bland andra Maria Nilas Head & Hair Heal. Produkterna från Maria Nila är 100% veganska och godkända av Djurens Rätt. Produkterna är snälla mot ditt hår samtidigt som de är effektfulla och ger önskat resultat. Head & Hair Heal är perfekt för dig med känslig hårbotten med problem som torrhet och mjäll. Det behandlar och förebygger hårbottenproblem samtidigt som det stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. Hårvård som tar hand om både dig och miljön!

 

 

Nyhet!

Björn Axén är sedan många år en självklarhet på den svenska hårmarknaden. Deras nya stylingprodukt Powerful Volume Mineral Dry Paste är nominerad i kategorin Årets stylingprodukt konsument, vi förstår varför. Den dryga mineralleran bygger volym samtidigt som den fräschar upp ditt hår mellan tvättningarna. Plus att den har en fantastiskt god doft!

 

 

 

Vackert glow

Känns håret torrt och tråkigt efter vinterns kyliga vindar? Styla håret med produkter som ger en härlig glans och slipp flygiga och statiska strån med härliga produkter från Oribe! Vi är inte förvånade att Oribes fantastiska serie hittas under de nominerade till kategorin Årets stylingserie frisör. Här kan du få till vilken frisyr du helst vill och samtidigt ge håret ett vackert glow. Välj en uppsättning, få till avslappnade vågor eller ge stadga i ett kortklippt hår. Oavsett hur, blir resultatet ett naturligt och mjukt svall!

 

 

 

Svensk hårvårdsfavorit

Med sin hårvård har Sachajuan tagit fram en teknologi de kallar Ocean Silk technology, med denna utvinner de proteiner och mineraler från havsalger. Tillsammans med andra värdefulla ingredienser skapar de produkter anpassade för olika hårtyper och önskemål. Vårdande serier för bland annat färgat hår, volym och extra glans. Deras schampo- och balsamserier Thickening och Color Protect har blivit nominerade i kategorierna Hårkit schampo/balsam konsument och Made in Sweden. Beställ dem nedan!

 

 

 

Fixa trendfrisyren!

Få till vårens hetaste look med slarviga lockar! Bland vårens hårtrender för tjejer hittas en avslappnad och ”ostylad” stil med nonchalanta lockar som enkelt kan skapas med en plattång. Här behöver det inte vara perfekt, lek dig fram till rätt teknik. För att skapa stilen behövs en proffsig plattång och en vårdande produkt för dina toppar. I kategorin Årets stylingprodukt frisör respektive Årets hårvård frisör, hittas de perfekta redskapen. Se nedan vilka!

 

 

Se alla nominerade produkter här!

09 mar, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Gilla artikeln
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018