Redaktionens favoriter - Mascara & brynprodukter

Många kämpar med att få till perfekta ögonbryn. De kan kännas för tjocka, för tunna eller så vill du fixa till dem på något annat sätt. För att lyckas krävs det rätt verktyg och bra produkter. Detsamma gäller mascara - här handlar allt om att hitta en formula som fyller just dina behov, oavsett om du vill maxa volymen eller bara få till den rätta böjen. Framhäv ögonen med redaktionens bästa tips när det kommer till mascara och ögonbrynsprodukter!

06 aug, 2019
5 gillar

First things first: du vill kunna borsta upp ögonbrynen för att se vilken form du har att utgå från. Så välj en ögonbrynspenna med en borste i ena änden.  Jag tycker personligen att det är lättast att använda en penna som man skruvar upp, så man slipper vässa hela tiden.

En personlig favorit är den superpopulära Brow Wiz från Anastasia Beverly Hills. Ett bra alternativ är också Brow Define & Fill Pencil från Lancôme. Och en superbra budgetversion är Eyebrow Pencil Slim & Thin från Depend. Den har något mer pigment i sig så du behöver vara lite lättare på handen för att skapa en naturlig look, men resultatet blir superbra så fort du fått in snitsen!

Är du mer bekväm med att använda ögonbrynsskugga så finns en UPPSJÖ av olika varianter hos Lyko. Ögonbrynsskugga ger en lite mjukare look och kan kännas enklare att använda. Använd en tunn pensel för bäst resultat.
Tillhör du skaran som är en ninja på ögonbryn bemästrar du med största sannolikhet ÖGONBRYNSPOMADEN! Pomad är en vaxliknande, vattenfast "färg" som man målar med en snedställd pensel, för att efterlikna tunna strån. Sitter som berget och ramar in ansiktet. Viktigt är att använda en TUNN pensel och att "sudda ut" den innersta kanten för att skapa en naturlig look. Har du inte testat detta så är det hög tid nu - och kom ihåg att övning ger färdighet!

Sista steget för att ta dina ögonbryn till en ny nivå är att borsta upp och fixera dem med en genomskinlig ögonbrynsgelé. Det ger intrycket av betydligt fylligare ögonbryn.


Det kommer inte direkt som en överraskning att mascara är en av de populäraste produkterna att beställa från Lyko, då mascaran är det viktigaste momentet i makeuprutinen för många. En bra mascara gör stor skillnad för att öppna blicken, förstora ögonen och ge dig långa, svepande ögonfransar.

2000 Calorie från Max Factor ligger ständigt på topplistan, och är för många en go-to-mascara som man VET att man kan lita på gör jobbet. En ny favorit hos mig är Volume Million Lashes från Loréal Paris. Den sitter där den ska och lämnar inget "downfall" under ögonen, eller kladdar på ögonlocken. Volume Express Lash Sensational från Maybelline är också en klassiker när det kommer till volymmascaror som ger långa, separerade fransar.


Vill man lägga lite extra krut på sin mascara finns det såklart en mängd lyxigare varianter att välja bland. Lash Queen Feline från Helena Rubinstein är en riktig guldklimp när det kommer till volymmascaror. Den ger EXTREM volym och längd. Den legendariska Volume Effet Faux Cils från Yves Saint Laurent får fransarna att omedelbart se fylligare och längre ut. Och vi får ju inte glömma Hypnôse från Lancôme, också en sann klassiker som många skönhetsjunkies INTE KAN LEVA UTAN, och vi förstår varför!

06 aug, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020