Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Upptäck Nya Sebastian Twisted

Sebastians nya serie Twisted är en helt ny typ av fuktserie för lockigt hår och hår med självfall. Krama upp dina lockar och få dem att hålla med det avancerade Flexi Alg Complex. Bli inspirerad av resultatet här!

15 dec, 2017

 

Nya serien Twisted är en helt ny typ av hårvård för dig med lockigt hår eller självfall. Den unika formulan Flexi Alg Complex har utvecklats genom att studera havets alger som behåller sin form och elasticitet även i ett stormande hav. På samma sätt behåller håret sina lockar och vågor trots oväder och tid. Serien, som innehåller både vård och styling, låser in fukt i håret, motverkar friss och ger en luftig volym!

 

 

 

Lyko Magazine var på plats tidigare i höst under Sebastians pressevent för att testa och fråga ut deras hårtekniker som är expert på ämnet och som själv tycker att detta är den bästa fuktserien han jobbat med!

 

Vad är Flexi Alg Complex?

De har studerat alger, som trots ett stormande hav behåller sin form och elasticitet. Flexi Alg Complex innehåller extrakt från alger tillsammans med en formel som ger elasticitet, fukt och anti-friss.

 

Vilken stylingprodukt passar bäst till vilket hår?

Alla passar alla hår. Produkterna låser in fukt i håret och stöter bort regn vilket motverkar friss. Perfekt för nordiska klimat. Frisyren håller längre. Curl spray funkar bra som en touch up dagen efter för att ge nytt liv i lockarna utan att tvätta det i onödan.

 

Hur får man lockar i ett rakt hår?

Har du ett rakt hår så kramar du upp produkten i fuktigt hår. Låt håret självtorka eller föna med diffuser. Andra produkter kan tynga ner och ge motsatt effekt.

 

Så här tycker Lyko Magazine-redaktionen!

”Jag har hår med självfall och älskar framförallt stylingprodukterna. Jag kramar upp håret med Curl Foam när det är handdukstorkat och använder Curl Spray för att fixera när håret har lufttorkat. Vågorna håller hela dagen och jag slipper den där stela känslan som håret kan få av andra produkter!”

 

 

Testa själv!

 

15 dec, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 4 veckor sedan

  Rakthår hår till lockigt

  Vilken av produkterna ska man använda för mig som har så rakt hår som finns till lockigt? Vill nt slösa massa pengar på skit
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej! Produkterna från Sebastian i seren Curl Twisted är för hår som redan har självfall eller som är lockiga. Har man ett rakt hår så måste man locka det med värmetång, lägga på spolar eller prova att föna upp håret med difuser om man har lite självfall i sig själv.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018