Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vårens hetaste frisyrer!

Nytt år, nytt hår? När den nya säsongen drar igång blir vi sugna på att uppdatera både garderob och frisyr. Men när det kommer till just frisyrer, vad är vårens hetaste klipp? Hur väljer du en som passar just dig och vilka produkter fixar till den på rätt sätt? Vi bad våra frisörer Vicki och Jack som är delar av utbildningsteamet på Lyko Concept Birger Jarlsgatan att dela med sig av en trendspaning till de snyggaste hårtrenderna just nu!

01 feb, 2017
Victoria - frisör på Lyko Concept

Victoria - Lyko Concept Birger Jarlsgatan

Frisyr efter varje individ

”När vi ger en konsultation till våra kunder ser vi alltid efter varje individs personliga stil och önskemål. Att se till kundens stil och hitta ett nytt sätt att lyfta den på, är alltid lika spännande”, berättar Vicki.

 

En nyckeltrend de ser är den naturliga looken, som är avslappnad och kaxig utan att se för stylad ut. Trenden syns både på catwalken och på gatan, med naturliga färger och luggen som kommer tillbaka hos både tjejer och killar. För henne är det helt rätt att låta den korta bob:en växa ut till en längre frisyr med mjuka längder.

 

”Men kom ihåg att trender bara är en inspiration, och inget du måste följa till blindo”, menar Jack.

Jack - Lyko Concept Birger Jarlsgatan

Jack - Lyko Concept Birger Jarlsgatan

Vårens frisyrer för henne

Till våren är luggen helt rätt, välj en kort eller en längre med mittbena som ger ett avslappnat och ostylat intryck. Hakade du tidigare på höstens populära bob, kan du enkelt låta den växa ur en aning och ge den en naturlig finish med produkter som lyfter fram naturliga vågor. Det naturliga letar sig även in i färgerna, här ska du hålla dig så nära dina egna toner som möjligt för att få en mjuk utväxt som ger ett lagom stylat intryck.

 

Föredrar du rakt hår, är även en slät och glasig look helt rätt i vår, gå gärna hela vägen med plattång och glansgivande produkter!

trend 2017
trend 2017 frisyr

Få till frisyren med rätt produkter!

 

Vårens frisyrer för honom

Satsa på lugg, oavsett om du har en lång eller kort frisyr! Här vill du få till en stylad frisyr som ser ostylad och naturlig ut. Med rätt produkter som ger stadga utan att tynga ner, får du den avslappna look som dominerar våren 2017. Här kan du leka och hitta den variant som matchar just din personliga stil, våga byt bena eller spara ut till en längre frisyr!

Trend 2017 man
Trend 2017 man

 

01 feb, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018