Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vårens vackraste paletter!

Klassiskt, naturligt, trendigt eller kaxigt – oavsett hur vi gillar att sminka våra ögon, är en mix av ögonskuggor det ultimata sättet att få till vår favoritlook. Vi på Lyko-redaktionen älskar ögonskuggpaletter. Glittriga, matta, sotiga, bronsiga – you name it! På Lyko.se finns över 2000 olika ögonskuggor, visst låter det svårt att välja bara en? Som hjälp listar vi här våra favoriter just nu!

21 mar, 2017

En sommardröm!

Den här vackra paletten går i romantiska toner som får oss att dagdrömma om varma sommarkvällar. Men inte behöver vi vänta ända till dess för att addera lite mjuka toner i vårt smink, den här fungerar lika bra nu. Mixa dem med varandra eller använd var för sig!

 

 

100% Cruelty Free

Det här ser inte bara snyggt ut på, det känns bra att använda också då den är 100% Cruelty Free. Ta råd från sminkexperten Misslisibell och fixa sminket med hennes eget märke. Den här paletten skapar dessutom en ultimat vardagsmakeup!

 

Rock-chic

I’m a punk rocker yes I am! De här sotiga tonerna ger den där perfekt kaxiga looken med sotigt markerade ögon. Tonerna flyter ihop perfekt, är otroligt dryga och håller bra utan att kladda.

 

 

Dancing queen

Den här är perfekt att ha i handväskan för spontana fix under dagen eller för att applicera på väg till tjejmiddagen efter jobbet! Den härliga blandningen gör det enkelt att gå från en ljus dagsmakeup till en mörkare på kvällen.

 

 

 

Allt är guld som glimmar!

Less is more gäller inte här, för vem älskar inte lite glam i vardagen? Den här fantastiska paletten går i varmt guld och funkar lika bra att blanda med en matt för att addera lite diskret glitter som att köra på och få till en riktig lyxmakeup!

 

 

Mixa din egen palett!

Är det alltid någon av skuggorna i en palett som du skulle klara dig utan? Skräddarsy din egna med Artdeco. Välj en av magnetboxarna med refillsystem i den storlek du vill ha, Artdeco Beauty Box, och fyll den genom att välja dina favoriter från deras breda sortiment skuggor. Klicka på en av färgerna nedan för att se alla toner!

 

21 mar, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018