Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vilken Mello-person är du?

Nu är det den tiden på året! Oavsett om du längtat väldigt mycket eller lite mindre, kan du omöjligt värja dig för den peppiga schlagerandan som nu tar över hela landet. Men vilken av Melodifestival-personligheterna är du och hur ska du bäst fixa dig inför lördagskvällens tävlingar? Se här!

27 feb, 2017

Schlager-fanatikern

Troligtvis har du sedan flera månader tillbaka handsytt din outfit med paljetter i femton olika nyanser av samma ton. Sorterat dina glitterögonskuggor i färgskala och skickat ut inbjudningar till ditt Melodifestival-event på Facebook. Och även om du tycker att du har full koll på hur du ska få till den rätta glitter och glamour-mejken, så kommer de här tipsen få dig att sjunga i falsett av glädje och vilja dansa i neon hela natten!

 

Mellodifestivalen programledare
Mellodifestivalen 2

Följaren

Du är mest med på Mello-kvällen för chips och dippen, men diggar faktiskt med i de mest poppiga låtarna. Du kan till och med uppskatta en riktig powerbalad och om du är helt ärlig, visst finns det en och annan schlager på dina Spotify-listor? Du kanske tycker att det räcker med att låna en rosa boa av din fanatikerkompis, men som en liten putt i rätt riktning har vi valt ut några, lite lagom, glammiga produkter som adderar lite sparkles till din kväll!

 

Smygtittaren

Du ljuger på måndagar om hur du spenderade din lördagskväll och låtsas förvånad när du hör vem som vann. Du är noga med att dölja dina spår, därför ska du satsa på en glammig detalj som ett par glittriga naglar, men helt undvika färgbomber och ansiktsglitter som kan hålla sig kvar till efter helgen och avslöja dig. Så tills du är redo att gå all in, har vi valt ut ett gäng produkter som sätter en tyst touch av Mello till din ”filmkväll”.

 

 

Programledarna Mello 2017

 

Dela artikeln och tagga en kompis som passar in på någon av Mello-personligheterna!

 

Foto: Melodifestivalen, SVT

27 feb, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • Medarbetare på Lyko -
  för 15 månader sedan

  Superbra...

  Superbra och underhållande artikel!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018