6 snabba knep för vinterglow!

Winter is here! Ingen har väl missat att när den sista julprydnanen dansades ut stod trökiga januari och bräkte i hallen. Kallt, mörkt och fattigt. Det är mycket vi måste vika oss för men en sak är säker – din hy kan fortfarande glöda upp i vintermörkret! Följ Lyko Magazines 6 lätta knep och få till det där glowet som kan synas från rymden!

27 jan, 2020
9 gillar

Hälsosam, full av fukt och lyster och gärna med en mänsklig hudton. Det är så JAG i alla fall önskar att min hy fick se ut och kännas i den torra vinterluften. Och det är faktiskt inte så svårt att få till med rätt knep och produkter – kolla här!

Du kanske kan träna din hy att dricka 2 liter vatten om dagen?


1) Fyll på

Nu när vi brassar på alla element på högsta så SUUGS fukt och härligheter ut ur huden i rekordfart. Såklart har vi ju möjlighet att fejka en härlig look med makeup (tackocklov) men det är både skönare och bättre för huden om vi ser till att den mår bra med fukt som kommer inifrån! Du kanske kan träna din hy att dricka 2 liter vatten om dagen? …Eller så kanske du SJÄLV kan dricka mycket vatten varje dag! Att dricka rent vatten (kanske med lite citron, gurka eller mynta i?) är inte bara bra för huden, det är även bra för alla system i kroppen (och tillslut även motionen då du kanske får uppsöka badrummet lite oftare!)2) Exfoliera

Torr och flagig hy är ju någonting som de flesta av oss kämpar med så snart det blir torrt ute (och när det blir varmt är det svett och oljig hy som stör, bah, aldrig nöjd!) och det är ju resultatet av att fukt suuuugs ut från huden dygnet runt och lipidbarriären i huden blir störd. För att laga den på bästa sätt är det bra att få bort den döda, hårda huden som hamnar högst upp på hudytan när våra celler transporteras uppåt så serum och kräm kan ta sig ned i huden ostört. För att göra detta kan du antingen använda en mekanisk peeling med små korn som rullar av de döda hudcellerna, eller en kemisk peeling som sköter hela avrullandet på kemisk väg och du behöver inte göra speciellt mycket. Använd gärna exfolierande produkter för KROPPEN OCKSÅ! Gärna i duschen då huden är uppluckrad och mjuk. En peeling ger även en härlig massage till huden och det ökar blodflödet och glowet!  


 

3) Återfukta
Nu när du fyllt på med vatten OCH exfolierat huden är det dags att ta tag i själva glowandet. För att undvika att hamna i fällor med grå, torr och stel hud kan du försöka ha en bra och personifierad hudvårdsrutin året runt. Har du bra produkter som är anpassade efter dig ser alltid din hy bra ut, din makeup har en bra grund och du slipper ta till nödlösningar. Gå gärna till en duktig hudterapeut (Lyko har otroligt kunniga hudisar runt om i landet) gör ett hudvårdstest GRATIS på lyko (klicka HÄR) och skaffa bra produkter som du kan byta ut eller addera till efter säsong.4) Träna

Kanske en udda fågel att tipsa om i hudvårdssammanhang men det är det enklaste sättet att få ett hälsosamt glow inifrån. Endorfiner skojjar man inte bort! En frisk promenad i en park, ett boostande pass till bra musik på gymmet eller en springrunda med favoritpodden i öronen gör underverk för din hy. Slaggprodukter flyttas, blodet cirkulerar och svett kan faktiskt också tas för ett härligt glow!


svett kan faktiskt också tas för ett härligt glow!5) BUSA

Nu när vi inte har sett solen på veckor (månader?) kan vi faktiskt ändå se UT som att vi har det. Det är ju faktiskt så att en snygg solkysst bränna gör under för båda hy och självförtroendet – mitt i vintern! Nu för tiden är Brun Utan Sol-produkterna så pass bra att de knappt luktar någonting och de är även ofta rejält återfuktande så detta är ju win win för din hy och look!6) Fake It
Ja men såklart. Hallå, makeup! Så tacksam för att du finns in these dark times. Här kan du FEJKA ditt glow hur mycket som helst! Du kan även fejka en hälsosam rodnad om du inte ids motionera, du kan fejka en dag på stranden om du inte ids BUSa dig och du kan fejka ett glow som syns från månen. ”Fake it until you make it” har alltid vart min livsfilosofi och bra makeup gör detta möjligt. Men, tänk på att din hy ändå mår bra av fukt, din kropp mår bra av vatten och din hälsa mår bra av att röra på dig så fejka inte FÖR mycket!...bara litegrann :)

 

 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

 

27 jan, 2020

Tyck till om artikeln

9 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter