Uppnå en ren och strålande hud med Koreansk hudvård

För en slät och jämn hy krävs också rätt produkter. De koreanska hudvårdsprodukterna fortsätter att toppa bästsäljarlistorna världen över. Enligt Forbes ligger Sydkorea 10 år (!) före oss när det gäller hudvård. Här tittar vi närmare på den koreanska hudvårdsrutinen, där varje steg har en mening, och även ordningen är förutbestämd för att nå bästa resultat.

02 okt, 2019
3 gillar


Steg 1: Löddrande rengöring 

Vi börjar med en härligt löddrande ansiktstvätt för att få huden riktigt ren och redo för hela den härliga rutinen. Back to iceland Cleansing Foam är utformad med niacinamid och aloe vera,  och bekämpar effektivt förstorade porer, torrhet, inflammation och oljighet.Steg 2: Djuprengörande peeling

Grapefruit Vita Peeling Gel avlägsnar effektivt döda hudceller och makeup samt ser till att huden blir återfuktad och får näring. Den dämpar uppkomsten av talg, jobbar med anti-aging och ger en lugnande känsla till huden. Applicera Grapefruit Vita Peeling Gel på de områden där det finns behov av djuprengöring. Massera in området i cirkelrörelser. Tvätta av noggrant.

Steg 3: Återfuktande toner

Applicera ansiktsvattnet varsamt längs huden med en bomullstuss, eller ta rimlig mängd i händerna och använd mot huden tills det absorberats.
Steg 4: Maxa glowet med en härlig essence

Starting Treatment Essence är ett mellanting mellan en toner och ett serum. Essensen ger lyster, återfuktar, gör huden fastare, behandlar rynkor, lugnar ned huden, omorganiserar hudens textur och fungerar anti-oxiderande. Applicera rikligt i dina händer. Klappa ansiktet och låt det absorberas jämnt.


Steg 5: Och så var det såklart dags för... SHEET MASK! 

Ingen Koreansk beautyrutin utan en återfuktande (och kul) sheet mask. Floral Leaf Mask är en unik tvåstegsmask som ljusar upp hudtonen och gör fina linjer mindre synliga, samtidigt som den återfuktar på djupet för en ungdomligt slät hy.

Börja med att applicera de rosa blombladen på valfritt område som behöver extra fukt. De skyddar och återfuktar huden samtidigt som de levererar anti age-egenskaper till områden som ögon, kind och panna. Organiskt blomextrakt från sakura och persikoblom ljusar upp huden och fyller ut fina linjer.

Lägg sedan på arkmasken ovanpå. Masken mättar snabbt huden med fukt och återställer vitaliteten med hjälp av blomextrakt från kamelia, ros och lotusblomma.

Låt verka i 10-20 minuter och avlägsna sedan masken. Massera in resterande extrakt i huden.

Steg 6: Förebygg ålderstecken med ett djupverkande serum

White In Milk Capsule Serum minimerar uppkomsten av rynkor och ger huden en strålande lyster. Applicera en liten mängd över hela ansiktet och massera in.


Steg 7: Minska mörka ringar med ögoncréme

Applicera varsamt en liten mängd ögoncréme på huden runt dina ögon. White In Milk Capsule Eye Cream motverkar rynkor och förbättrar hudens elasticitet runt ögonen.


Steg 8: Lås in fukten med en ansiktscréme

Nu när vi verkligen bombat huden med fukt så vill vi självklart LÅSA IN fukten i huden, och det gör vi genom att lägga på en härligt återfuktande ansiktscréme. Aragospa Aqua Deep Cream är en fuktgivande kräm som innehåller Jeju Aragonite för att återfukta huden och ge en rik, mjuk textur.


Steg 9: Solskydd

Ett av de viktigaste stegen i alla hudvårdsrutiner är solskyddet. Få faktorer påverkar vår hud så mycket som solens skadliga strålar. Non-Chemical Sun Block är ett milt solskydd utan kemikalier. Formulan är fräscht återfuktande, skyddar huden från UV-strålning tack vare sin icke-kemiska solskyddsformel och klibbar inte.


Steg 10: Primer och ansiktsmask i ett

J.One Jelly Pack är något så unikt som en ansiktsmask och primer i ett. 

Vid applicering ger J.One Jelly Packs ampullmask en "korsett"-effekt, stärker slapp hy, minimerar porer och skapar en felfri kanvas för smink. Hyn skyddas mot skadliga yttre stressfaktorer och inre inflammation och försvarar sig mot för tidig åldrande

Pumpa ut krämen på fingertopparna och applicera försiktigt (ca 1-3 pumpar). 
02 okt, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter