3 Quick & Easy Hairstyles

Här visar vi tre frisyrer som går snabbt och enkelt att svänga ihop; perfekt inför skolstarten eller när jobbet drar igång efter semestern!

19 aug, 2019
2 gillar

Look 1Börja med att preparera håret med en värmeskyddande och volymgivande spray. Den här doftfria sprayen från Cutrin ger naturlig volym, fyllighet och glans. Tupera därefter hårbotten för att skapa mer volym och textur.


Locka igenom håret med en locktång. Det här är inget måste ifall du har tight med tid på morgonen, men det gör håret mer lättarbetat när du ska sätta upp det.


Borsta igenom lockarna och spraya lätt med ett torrshampo för extra textur. Sätt upp överhåret i en knut. Lämna ett parti av underhåret.


Fläta sedan partiet av underhåret. Snurra sedan upp flätan runt knuten på huvudet och fäst med en hårnål.
Klart!


Look 2Samla upp överhåret i en hårsnodd. Ta sedan partier av underhåret och tvinna dem, och fäst sedan i snodden. Fortsätt tills du är nöjd med formen.

Såhär blev resultatet på vår modell.


Look 3Här har vi utgått från Look 2, och gjort en variant på den frisyren. Här har vi snurrat upp resten av underhåret och samlat i en knut i nacken.
Fäst knuten med en hårsnodd och fixera frisyren med en lätt hårspray. Den här lätta, doftfria hårsprayen från Cutrin ger naturlig stadga och glans. 
Klart!19 aug, 2019

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter