8 steg till perfekt återfuktad och superglowig hy!

Koreansk hudvård, K-beauty, är ett uttryck som nog ALLA vid det här laget har hört talas om och spännande produkter med guld och snigelslem har flyttat in på våra badrumshyllor och webbshoppar. Ett av K-beautys viktigaste mål är att få en sådan ren, klar och återfuktad hy som bara möjligt går. Lyko har skapat en steg-för-steg tutorial för en rutin som ger huden maximal återfuktning och en lyster som kommer inifrån. Se när Natasa visar alla steg du behöver för att uppnå "Glass Skin" hemma i badrummet.

07 jan, 2019

1. Rengöring är A och O när det kommer till koreansk hudvård. 
Som första steget i din rengöringsrutin tar du en klick av Aromatica Orange Cleansing Sherbet direkt på torr hud och masserar försiktigt med fingrarna för att lösa upp makeup, fett och orenheter. Skölj av med ljummet vatten.

 

2.  Följ upp med rengöring nummer två.
Ta ett pumptryck av Cremorlab Gentle Foaming Cleanser och massera i cirkulära rörelser. Produkten ger ett silkigt, mjukt lödder som gör rent på djupet utan att torka ut huden. Skölj av noggrant och torka huden med handduk. 

 

3. Cremorlab O2 Couture Oxygenic Peeling Mask är en bubblande och milt exfolierande ansiktsmask, baserad på marina alger och syre, som tillsammans med AHA-, BHA- och PHA-syra detoxar huden från orenheter och gör sig av med döda hudceller för en klarare hud med ökad lyster. Låt verka i ca 3-4 minuter tills masken börjar bubbla och skölj av med ljummet vatten. 
4. Cremorlab TEN Mineral Treatment Essence har uppnått kultstatus inom koreansk hudvård. Denna essence återfuktar din hud på djupet samtidigt som den förbättrar dess textur och utseendet på porer. Tag en klick av essencen och klappa försiktigt in den i hela ansiktet tills den absorberats helt. Gör om tre gånger för maximal lyster och återfuktning.

 

 

5. Applicera sedan Aromatica Calendula Soothing Relief Mask över ansiktet. Arkmasken är tillverkad i 100% ekologisk bomull och är dränkt i en essence bestående av hela 76% calendula-extrakt. Calendula är känd för sin förmåga att lugna och läka stressad och irriterad hud. Arkmasken har en silkig, mjuk känsla och sitter tight mot huden, vilket gör att hudens förmåga att absorbera de aktiva ingredienserna i essencen ökar, och fukten kapslas in i huden. Låt verka i 15 minuter och klappa sen i resterande essence i ansiktet och décolletage. 


6. Blithe
 8 Nourishing Beans är en essence som boostar din hud med vitaminer och antioxidanter, vilka skyddar huden mot föroreningar och fria radikaler. Med en silkig, fjäderlätt konsistens absorberas den snabbt av huden och återfuktar på djupet, samtidigt som den förser de djupare hudlagren med hudföryngrande ingredienser. Din hud kommer att kännas mjuk och smidig samtidigt som den får en fantastisk lyster. Tag en liten klick och klappa försiktigt in den i ansikte och hals. 


7. Fick du inte dina åtta timmars sömn?

Cremorlab Shadow-off Eye Cream är en bästsäljande ögonkräm som verkar effektivt för att dölja mörka ringar under ögonen samtidigt som den förbättrar utseendet på fina linjer och rynkor. Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten förser huden rikligt med fukt och näring genom sin höga koncentration mineraler som även har en revitaliserande effekt på den tunna huden runt ögonområdet. Tag en liten klick i storlek av en ärta och massera försiktigt in krämen med fingertopparna på huden runt ögonen. 

 

8. Pressade serum är en stor trend i Korea.
Blithe Pressed Serum Tundra Chaga är en hybrid av ett serum och en fuktkräm i form av ett ”pressat serum”. Denna serum/kräm-hybrid mjukgör, återfuktar, klarnar upp och jämnar ut din hudton samtidigt som den har en fjäderlätt konsistens och absorberas snabbt av huden. Tag en liten klick av krämen och fördela den jämnt över ansikte och hals genom att försiktigt klappa in den för bästa resultat.

 

07 jan, 2019

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.