Fixa partylooken inför nyårsafton!

Årets mest glittrande kväll närmar sig, och oavsett om du ska på storslagen fest eller på mysig middag så är det kul att göra sig i ordning lite extra på nyårsafton! Här har vi valt en klassisk old Hollywood-look a la vinröda läppar, extra långa ögonfransar och en skimrande ögonsotning i guldiga nyanser. Se när vi skapar en snygg partylook inför nyårsafton här! Du hittar videon längst ner på sidan!

24 dec, 2019
GillaBasmakeup


Efter att ha smörjt in dig med en återfuktande ansiktscréme (och eventuellt en primer) så applicerar du foundation. Half Measure Dewy Foundation från Carter Beauty ger en daggfrisk lyster. Den lätta konsistensen ger en så fräsch och jämn yta på huden att du inte ens tänker på att du har foundation. Denna lyster ger en illusion av osminkad och perfekt hud, och går att bygga upp till lätt–medelhög täckning.
Den lätta konsistensen ger en så fräsch och jämn yta på huden att du inte ens tänker på att du har foundation

Därefter döljer du ojämnheter med en concealer som har högre täckning. Covert Concealer är en krämig concealer som jämnar ut fina linjer och rynkor och får mörka ringar under ögonen att försvinna. Applicera under ögonen för att dölja mörka ringar, samt över eventuella blemmor och ojämnheter.

Fixera makeupen med ett transparent löspuder. Setting Standards Baking Powder har en mattande och utjämnande effekt på huden. Pudret ger huden nytt liv och kan användas för att reducera fina linjer, missfärgning och finnar, och ger en lätt, osynlig täckning som håller hela dagen.
Contouring


Lägg sedan ett matt solpuder under kindbenen för att markera ansiktets konturer. De matta och skimrande bruna nyanserna i Mini Bronzer Palette tillför direkt färg och djup till ansiktets partier.

Applicera sedan en highlighter i puderform på kindbenets högsta punkt samt längs näsryggen och amorbågen.

Ögon


Fyll i ögonbrynen med ed Brow Out Eyebrow. Ögonbrynspennan glider lätt över huden och gör det hur enkelt som helst att skapa ögonbryn med en proffsig look. Nyansen Medium är idealisk för dig med ljus–mellanmörk hårfärg. Borsta sedan upp brynen och fixera formen med en transparent ögonbrynsgelé.

Nu är det dags för ögonskugga! På nyår vill vi gärna skimra lite extra, men till en dramatiskt röd läpp går vi inte all in med en mörkt sotad skuggning, utan håller oss gärna till skimrande guldiga nyanser för en balanserad och snygg look (men man gör såklart som man vill!)

Börja med att lägga nyansen BonBon i paletten 18-Shade Eyeshadow Palette Sweet Apricot över hela ögonlocket. Applicera sedan nyansen Taz med en fluffig ögonskuggeborste i yttersta delen av globlinjen och jobba sedan in skuggan till mitten av ögonlocket. Förstärk sedan skuggningen i den yttre delen av globlinjen med nyansen Brownie i samma palett.

Resultatet är enkelt att uppnå när perfekta, matta nyanser och glittrande, skimrande färger används för en ren, fin effekt eller en uppbyggbar, intensivare ögonlook. Denna varierande ögonskuggepalett omfattar både mjuka nyanser och fylliga, neutrala, persikofärgade och bruntonade nyanser, med en kombination av både matta och skimrande varianter. Ögonskuggorna kan byggas upp och blandas till en valfri bearbetad look.Måla sedan en tunn kant med en svart kajalpenna/eyeliner längs med den övre fransraden. Avsluta med en liten vinge längst ut vid ögats ytterkant. Måla därefter svart mascara på de övre och undre ögonfransarna. 

Är det någon kväll på året som man kan köra på med extra fransar så är det ju nu!


Vad är väl nyårsafton utan lösögonfransar? Är det någon kväll på året som man kan köra på med extra fransar så är det ju nu! Vi använder Wispie från Carter Beauty. Vi klipper av dem så vi endast har en tredjedel kvar av fransraden på lösögonfransarna, vilket ger ett mer naturligt intryck (och gör det betydligt enklare att applicera dem!)

När limmet torkat kamouflerar du kanten på lösögonfransarna med svart eyeliner, så övergången mellan lösögonfransarna och dina egna fransar blir mjuk och naturlig.

Läppar

För en riktigt dramatisk och intensiv partylook avslutar vi med ett djuprött läppstift. Word of Mouth Lipstick Meghan är uppkallad efter Meghan Markle. Den här krämiga, matta läppfärgen sitter stadigt och ger en fin matt look utan att torka ut eller flaga.

Det härligt djupa läppstiftet framhäver dina läppar med en effektfull färg som inte torkar ut


Det härligt djupa läppstiftet framhäver dina läppar med en effektfull färg som inte torkar ut. Applicera ett lager för att få färg eller lägg på ett extra lager för att fördjupa färgen ytterligare. Meghan är en mörkt mahognyröd nyans.


Vi toppar looken med ett glossigt liptint i samma nyans, för extra glans och en festlig finish.  Klart! Redo för party!24 dec, 2019

Tyck till om artikeln

Gilla

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter