Fixa perfekta strandlockarna

Tillhör du skaran vars hår aldrig är så snyggt och naturligt bouncy som på en exotisk strand? När saltvatten och varma vindar skapar den perfekta strukturen? Du är inte ensam. Men för den som inte har en semester till ett varmt resmål att se fram emot i vinter så visar vi hur man återskapar de perfekta strandlockarna här hemma i Sverige. För det FINNS knep att ta del av, som ger i princip samma resultat! Spana in dem här!

26 nov, 2019
2 gillar


Vi börjar med att spraya ett värmeskydd över längderna. Den här värmeskyddande sprayen från Ellwo Professional ger en skyddande yta som förhindrar skador från både locktänger och plattänger. Sprayen ger skydd upp till 220 °C, och ger även lyster och gör håret mer lätthanterligt. 

Därefter lockar vi igenom håret med en locktång. Den här multitången från Lyko är ett riktigt smart värmeverktyg som gör att du enkelt kan styla alla typer av frisyrer. Välj mellan hela sex olika skaft för att forma håret till just din önskade frisyr. Skaften är keramik- och tourmalinbelagda för skonsam styling, och du kan välja mellan 120-230 grader.Borsta igenom hela håret för att få ett mjukt svall. Spraya sedan en saltvattenspray i längderna och krama in produkten i lockarna. Den här produkten skapar samma textur i håret som du får när håret fått självtorka efter ett dopp i havet på semestern.

Krama in produkten i lockarna


Ellwos saltvattenspray ger lätt stadga med mycket volym och textur. Den här sprayen doftar lika fantastiskt som alla Ellwos produkter, och är berikad med aktiva ingredienser som skyddar och vårdar håret.
När du är nöjd med formen och strukturen; avsluta med att spraya en fixerande hårspray över hela håret för att lockarna ska hålla hela dagen.
Klart!

26 nov, 2019

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter