From Day To Night Makeup

Nu när de flesta är tillbaka från semestern ser vi fram emot härliga After Works och middagar med vänner efter jobbet. Här visar vi en dagmakeup som snabbt kan förvandlas till en kvällslook - perfekt när du vill piffa till dig på kontoret efter jobbet och inte vill göra om hela din makeup, utan bara bättra på ögon och läppar. Spana in knepen här!

19 sep, 2019
3 gillar


Day Look

För en fräsch daglook som funkar både på jobbet och i skolan - satsa på neutrala färger. Här börjar vi att lägga en ljus crémeskugga över hela ögonlocket. Illumination från Helena Rubinstein är en elegant cremeögonskugga med en lätt, strålande finish som ser nyapplicerad ut i timmar utan att smeta ut eller vecka sig.Därefter applicerar vi en matt, bronsfärgad ögonskugga i globlinjen. Ultimate Shadow Palette Warm Neutral från NYX Professional Makeup innehåller 16 nyanser och är utvecklad för att fungera på alla hudtoner och framhäver omedelbart dina ögon.

Applicera sedan den mörkaste nyansen i Yves Saint Laurents palett Couture Variation längs med den övre fransraden. Lägg därefter en ljus, skimrande skugga från samma palett längs med den nedre fransraden.


Måla sedan två lager Bambi False Lash Masara från L'Oréal Paris på de övre och undre ögonfransarna. Den här mascaran ger verkligen "Bambi-ögon"-effekt. Applikatorborsten är enkel att använda och skapar vackert böjda fransar med intensiv volym och längd.

Borsta sedan upp ögonbrynen med en brynborste för en piggare look.


Night Look

I höst satsar vi på metalliska skuggor som får dina ögon att gnistra i höstmörkret. För att framhäva pigmenten i ögonskuggorna så fuktar vi först borsten med Shake & Glow Mist från L'Oreál Paris.
Vi börjar med att lägga en skimrande bronsfärgad skugga från NYX Modern Dreamer Palette över hela ögonlocket. Applicera sedan en mörkare bronsfärgad, matt skugga i globlinjen.


Sen är det dags för... GLITTER! Den nya paletten Hynose Smokey Chic från Lancôme innehåller alla nyanser du behöver för en riktigt glittrande, silvrig ögonsotning. 

Lägg den näst ljusaste skuggan över hela ögonlocket. Fukta sedan borsten med fuksprayen från L'Oréal Paris, och applicera den ljusa silvernyansen mitt på ögonlocket. Detta ger en magisk, optisk effekt som får dina ögon att gnistra.

Måla sedan den vattenfasta eyelinern Dessin Du Regard från Yves Saint Laurent längs med den nedre, inre fransraden. Applicera Hypnose Drama Mascara från Lancôme från rot till topp på de övre och nedre ögonfransarna. Den böjda borsten ger optimal kontakt med varje ögonfrans för maximal volym.

Klart! Med den här skimrande ögonmakeupen är du redo för höstens alla events och fester!

Makeupborstarna som används är från Yves Saint Laurent och Luxie.

19 sep, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019