Få basen att hålla hela dagen med de här enkla knepen!

Vi har alla varit där - stått framför spegeln på morgonen och applicerat en bas som ser bra ut när vi precis sminkat oss, men sedan när vi kommit hem från skolan eller jobbet så har bara hela alltet förfallit; concelaern har lagt sig i vecken under ögonen och foundationen har krackelerat. Hur gör man för att undvika detta? Vad är tricksen bakom en bas som ser felfri ut hela dagen? Här delar vi med oss av tipsen på hur du får basen att hålla, och hur du bibehåller lystern utan att se oljig ut efter några timmar!

14 okt, 2019
2 gillar


A och O för en foundation som inte krackelerar av torrhet stavas såklart ÅTERFUKTNING! Börja alltid med att applicera en återfuktande ansiktscréme för maximal lyster. Om huden mår bra så lyser detta igenom med ett glow som ser ut att komma inifrån (vilket det också gör om du tar hand om din hud!)

Biotherm Aquasource Cream - Dry Skin är en återfuktande dagcréme för dig som önskar en créme som återfuktar, mjukgör och fräschar upp huden. Crémen innehåller algen Life Plankton som finns i de varma termalkällorna i Frankrike, och lämpar sig extra bra för torr hud. Smörj in i hela ansiktet och låt crémen sjunka in.För en felfri finish, följ upp med en vårdande primer. Top Secrets Instant Matte Pore Refiner skapar en jämn canvas utan glans och ser till att din foundation sitter bättre. Denna otroligt lätta creme med salicylsyra är utvecklad för att reducera synligheten av porer och omedelbart ge en matt finish. Den har kallats för YSL:s "blotting-paper" i tub.

Välj en foundation med lång hållbarhet. Många hänger kvar vid sin gamla foundation som de kanske upptäckte för 10 år sen, och köper den gång på gång för det känns läskigt att testa en ny, om man har en som man vet funkar nyansmässigt. Vad många inte vet är att teknologin inom makeup utvecklats något enormt de senaste åren. Så den foundation du slentrianmässigt köper, och som gör att du känner dig glansig efter några timmar, bör med fördel bytas ut till en med 24-timmarsformula. 

All Hours Foundation från Yves Saint Laurent har ett 
bredspektrigt SPF 20 och ger full täckning och ett felfritt resultat. Den avancerade formulan blir inte kakig och mattas inte av. 

Applicera ett tunt lager av foundationen i hela ansiktet. Jobba in produkten i huden med en foundationpensel för ett naturligt resultat.

För extra täckning, använd Magic Concealer från Helena Rubinstein för att dölja mörka ringar under ögonen samt ojämnheter.

 Fixera basen med ett tunt lager av ett transparent puder. Long Time No Shine Setting Powder har en perfekt transparent finish och absorberar överflödig olja och sebum, för en hud som håller sig matt och en foundation som sitter hela dagen. 

För en hälsosamt frisk look, applicera ett rouge på kindens äpple. Ett tips är att använda ett persikofärgat rouge med lite skimmer i, för extra lyster. Blush Couture är ett unikt rouge som ger dina kinder en silkeslen och naturlig lyster. Det har en fantastisk byggbar formula som gör färgen lätt att arbeta med. 

Avsluta med en återfuktande setting spray för att hålla makeupen på plats hela dagen. Top Secrets Face Mist återfuktar och fixerar din makeup. Applicera som ett sista steg i din makeuprutin, och när som helst under dagen då du önskar lite extra fukt och lyster eller vill bättra på din makeup.


 

14 okt, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019