Lösögonfransar: Steg för steg med Martine Lunde

Ett par snygga lösögonfransar är det ultimata sättet att lyfta din look och addera det där lilla extra till din makeup! Martine Lunde, känd från Norska Let's Dance och Norska Paradie Hotell (samt Youtube, blogg och instagram) visar hur hon enkelt applicerar sina favoritfransar Studio Effects Demi Whispies från Ardell!

21 dec, 2018

Börja med att mäta fransraden mot ditt öga.

Klipp eventuellt till lösögonfransen så längden på fransraden passar perfekt mot ditt öga. Är fransraden för lång kan resultatet se lite onaturligt ut men framförallt kan det kännas obekvämt att bära fransarna. Ett bra knep för att dölja kanten på lösögonfransarna är att först måla en svart eyeliner längs med övre fransraden.Applicera sedan lösögonfranslim längs med kanten på lösögonfransarna.

Applicera gärna lite extra lim i hörnen på fransraden, då det är där limmet brukar kunna släppa under dagen. Vänta sedan ca 15 sekunder innan du fäster fransarna vid ögat så limmet inte är för rinnigt, då det kan försvåra appliceringen.
Håll lösögonfransen med en pincett och tryck den försiktigt mot ditt ögonlock, närmast din egen övre ögonfransrad.

Enklast är att först se till att mitten av lösögonfransraden fäster, och sedan justera inre och yttre kanten med hjälp av pincetten. För ett naturligt resultat ska fransraden på lösögonfransen fästas så nära dina egna ögonfransar som möjligt.
När limmet har torkat är det dags att kamouflera lösögonfransarna så de ser så naturliga ut som möjligt. 

Om du målade en linje med eyeliner innan du applicerade fransarna så fyller du i den linjen igen och målar över kanten på lösögonfransarna, så limmet inte syns. Eyeliner mattar ofta ner den glansiga ytan på kanten på lösögonfransarna, och ger ett mer naturligt intryck.

Måla sedan mascara för en mjuk övergång mellan dina egna fransar och lösögonfransarna.Klart! Snyggt va?


 

 

21 dec, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.