Midsummer Night’s Dream Hair Tutorial

Festernas fest – Midsommarafton! En dag i gemenskapens och glädjens tecken - dagen då vi firar att sommaren ÄNTLIGEN är här! Denna dag är det OERHÖRT viktigt att både makeup och frisyr MÅSTE hålla långt in på nattens festligheter. Kritiskt viktigt! Och vad kan då passa bättre än en läcker och lättfixad bohemisk fläta med blommor? Ta en kik här och se hur Lykos duktiga frisör Erika Lyko skapar en frisyr som andas midsommarfest!

10 jun, 2019
Gilla
Börja med att preppa håret med en värmeskyddande spray. Spraya över längderna. Locka sedan igenom håret med en lite tjockare locktång för att skapa stora, romantiska slingor. Lykos L-formade locktång med ergonomiskt handtag passar perfekt för att göra perfekta snygga vågor i håret. Det är dessutom enkelt!Dags att skapa volym som håller! Bästa knepet: spraya ett torrshampoo i hårbotten för att ge struktur åt håret och gör det mer lättarbetat. Bygg sedan upp volymen ännu mer genom att tupera hårbotten på bakhuvudet med en smal kam eller en tuperingsborste.Börja din fläta längs med luggen och heeeela vägen ner till topparna. Säkra med en transparent gummisnodd. Mjuka upp flätan genom att försiktigt lösa upp sektionerna och dra isär slingorna något.Skapa sedan en halvuppsättning genom att ta tre passéer av resterande hår och fäst upp håret med hårnålar i nacken. Väv sedan in ett band med tygblommor i flätan.     
             


Fäst bandet med blomman i nacken med en hårnål. Fixera SEDAN frisyren med hårspray och NUUUUU kan du dansa hela natten lång i din snygga, romantiska och otroligt passande midsommarfrisyr!


10 jun, 2019

Tyck till om artikeln

Gilla

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019