Natural Everyday Makeup Tutorial

Ibland har man bara inte tid att spendera superlång tid framför spegeln, men vill ändå se fräsch och pigg ut. Här visar vi en diskret vardagsmakeup med en frisk, naturlig känsla. Perfekt för skolan eller jobbet!

06 aug, 2019
5 gillarBörja med att applicera en ujämnande primer. Smooth Affair är en fuktgivande primer med välgörande botaniska extrakt. Dess silkeslena gelformula jämnar ut hudtonen, minimerar fina porer samt reglerar talgproduktionen. Perfekt att använda under din mineralfoundation!

PurePressed är en mineralfoundation som är snäll mot huden. Den ger en matt finish och ett mycket hållbart resultat. Huden upplevs som fräsch, naturlig och felfri. De mikroniserade mineralerna minimerar porer och fina linjer samtidigt som hudtonen jämnas ut. Den innehåller dessutom SPF20! Applicera över ansiktet med en foundationborste för bäst resultat.

Svep därefter ett rouge på kindens äpple för ett friskt, rosigt intryck.Fyll sedan i ögonbrynen med en ögonbrynspenna. Använd en penna med tunn spets för bästa precision och måla hår-lika streck. Applicera först färgen mennan och borsta därefter igenom ögonbrynet med den tillhörande borsten.


Pure Lash Lenghtening Mascara är en förlängande mascara som ger en naturlig finish. Du får extra långa och kraftiga fransar med en fjäderlätt känsla. En välgörande formula som stärker fransarna tillsammans med den dubbelsidiga borsten gör det enkelt att maximera effekten. Måla mascara på de övre ögonfransarna.
För naturligt rosiga men återfuktade läppar är ett tintat läppbalsam det självklara valet. Lip Drink är ett läppbalsam med återfuktande skydd samt SPF 15, vilket skyddar dina läppar från starka solstrålar. Läppbalsamet har en uppfriskande doft och ger dina läppar en vacker glans.Resultatet = en diskret vardagsmakeup med en fräsch, naturlig känsla. Perfekt för skolan eller jobbet!


06 aug, 2019

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020