Party Skincare Recovery Routine

Efter en tid av studentmottagningar, bröllop, midsommar och den ena festligheten efter den andra så är det lätt att huden känns uttorkad, glåmig och behöver extra fukt. Se våra bästa tips för att lugna huden och återställa lystern dagen efter en partykväll!

25 jun, 2019
2 gillarVi vill ju börja med att få bort ALLA orenheter, och det enklaste sättet att göra detta är med en så kallad "Balm to oil". Det är en mjuk balm som du applicerar på huden, vilket får alla rester av makeup och smuts att SMÄLTA bort i ett svep. Otroligt effektivt och skonsamt. 

Därefter är det dags för ett exfolierande ansiktsvatten. Få produkter får huden att kännas så ren och mjuk som efter att du svept en bomullspad med ansiktsvatten (även kallad toner) över ansiktet och känt hur alla föroreningspartiklar försvinner i ett svep.
 


Vad sägs om en mild exfolierande ansiktsskrubb med sockerkorn och rosvatten? Rose Sugar Scrub ger dig en mjuk och jämn hud som känns behaglig och rengjord.

Gör såhär:

  1. Fördela en liten mängd sockerskrubb på ren, fuktad hud.
  2. Massera försiktigt i 1 minut. Den lätt värmande masken är berikad med sockerkorn av naturligt ursprung som smälter omedelbart på huden, för mild exfoliering.
  3. Skölj noggrant med ljummet vatten.
Vad är väl en härlig hudvårdsrutin utan en sheet-mask? Life Plankton Essence Sheet Mask är en näringsrik engångsmask som lugnar och återfuktar huden och ger den förnyad lyster, oavsett ålder och hudtyp. Masken är gjord av ekologisk bomull och genomfuktad med Life Plankton Essence. Låt masken sitta i 8 minuter och massera sedan in överflödigt serum.


Följ upp med Life Plankton Elixir. Detta fjäderlätta och snabbabsorberande serum har en lugnande och uppfriskande effekt på huden. Det ger ett OSLAGBART glow, och huden känns smidig och mjuk.


Ögonområdet behöver ju också lite kärlek, och det råder det här avancerade ögonserumet bot på. Hur låter en roterande och masserande pärlapplikator? Som en spa-rutin i sig enligt oss! Génifique Yeux Light-Pearl är ett uppljusande ögonserum speciellt framtaget för att motverka påsar under ögonen. 


Sist men inte minst vill vi låsa in all den här lystergivande fukten så ingredienserna kan gå in i huden och jobba på djupet. Det gör vi genom att applicera en lugnande och intensivt återfuktande ansiktscréme. Lancôme Hydra Zen Moisturizing Cream innehåller rosextrakt och hyaluronsyra, och är speciellt anpassad för normal och känslig hud.Genomför du den här hudvårdsrutinen dagen efter en utekväll kan vi GARANTERA att du återfår lystern och spänstigheten i huden illa kvickt! Kombinera såklart med att dricka mycket vatten för att återställa fuktbalansen inifrån. 25 jun, 2019

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020