Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Så rengör du sminkborstar!

För att få till en snygg makeup behövs rätt produkter men även rätt redskap i form av sminkborstar och svampar. Men att hålla dem rena är ett måste för att undvika bakterier och smuts i ditt smink och ansikte. Med Lykos egna rengöringstvål och spray, kan du enkelt och smidigt hålla dina favoritborstar fräscha och även förlänga bäst före-datumet på ditt smink. Här ser du hur!

08 mar, 2017

Vad använder du för borstar? Är de gjorda av syntet är de mindre ömtåliga än de med naturhår och går därför att tvätta oftare. Foundation- och concealerborstar bör även tvättas oftare än de för torrt puder som en rougeborste. 

 

Löddra, tvätta, torka!

När du tvättar, tänk på att inte använda mer vatten än nödvändigt. Löddra upp ett skum av tvålen eller med hjälp av ett redskap som Lyko Brush Egg, gnugga borsten försiktigt och skölj sedan av i vatten.

 

 

 

Torka dem på rätt sätt

När det är dags för dem att torka, rulla en handduk enligt bilden nedan och lägg borstarna så de har en lätt sluttning framåt. Detta så att inte vatten ska hamna under den limmade biten. Vattnet kan nämligen lösa upp limmet och få det att släppa. En handduk suger upp vattnet bättre än papper, låt dem ligga tills de lufttorkat. Sedan är det bara att fortsätta sminka med borstar lika fräscha som nya!

 

 

 

Fixa sminket med Lykos egna sminkborstar!

Skapa en perfekt bas eller få till detaljerna med rätt borste till rätt produkt! Lykos prisvärda sminkborstar är gjorda av mjukt syntetiskt hår och är utvecklade av sminkexperter för att ge varje person en skräddarsydd makeup. Fyll på sminkväskan med nya borstar!

 

 

 

 

 

08 mar, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018