Skapa en elegant brudmakeup

Oavsett om du ska gifta dig eller är bjuden som gäst på ett bröllop så är det viktigt att makeupen håller hela dagen. Att grunda med en bra primer, och använda vattenfast mascara är A och O på den stora dagen. Vi inspireras av ljuva aubergine-nyanser på ögonlocken, och långa, svepande ögonfransar. En frisk bas med mycket lyster samt kyssvänliga läppar sätter tonen för vårens brudmakeup.

16 apr, 2019
3 gillarVi börjar med ögonskuggan. Om du lägger basen först finns det annars risk att pigment från ögonskuggan faller ner på basen under ögonen. Applicera en ljus, matt ögonskugga i den inre ögonvrån och upp över ögonlocket. Lägg sedan en aubergine-färgad ögonskugga i den yttre ögonvrån och upp över hela ögonlocket. Sudda försiktigt.

 
Lägg en svart, vattenfast eyeliner längs med övre fransraden. Sudda försiktigt ut kanten med en liten rundad borste. Detta ger ett mjukare intryck. För ett så tidlöst och klassiskt intryck som möjligt vill vi undvika skarpa kanter i ansiktet. Måla två lager mascara på de övre och undre ögonfransarna.

Dags för basen! För att din bas ska hålla hela dagen är det viktigt att grunda med en bra primer. SOS Primer från Clarins är lystergivande och jämnar ut huden, och skapar ett perfekt underlag för din foundation. Applicera därefter din foundation och jämna ut produkten på huden med hjälp av en makeupsvamp. Täck eventuella ojämnheter och mörka ringar med en concealer.

För en daggfrisk lyster applicerar du ett rouge på kindens äpple. Glow 2 Go är en smart duoprodukt med rouge och highlighter i ett. Texturen är krämig med pärlemorreflektioner och sitter länge. Jämna ut rouget med hjälp av en borste. Dutta sedan försiktigt den andra änden med highlighter mot kindbenets högsta punkt, och jämna ut med fingrarna.


 

Fyll i ögonbrynen. Applicera några singelfransar längst ut vid den yttre franskanten för extra glamourfaktor. Ett proffstips är att använda din mascara som eyeliner för att kamouflera ögonfranslimmet. Använd en smal borste och samla upp produkt från mascaran. Måla sedan en tunn linje över kanten på lösögonfransarna.

Nu till något revolutionerade – nämligen en mascara som gör alla andra mascaror vattenfasta! Clarins Double Fix Mascara används ovanpå din vanliga mascara och gör den vattenfast. Makeupen  sitter längre och skyddas från effekterna av vatten och fukt. Perfekt på din bröllopsdag, när det med största sannolikhet kan vara svårt att hålla tillbaka tårarna.

Måla ovanpå lösögonfransarna för att få dem att smälta ihop med dina egna fransar, och för att göra mascaran vattenfast.
Applicera sedan ett läppstift. Joli Rouge i nyansen Tea Rose är ett fuktgivande läppstift som ger en glänsande färg på läpparna och en fin, sidenmatt finish som sitter i flera timmar. Formulan är mjuk och krämig för att ge välformade, mjukare och smidigare läppar. Måla med en läppensel för exakt precision. Avsluta med ett läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare.

 
Klart!


16 apr, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter