Skapa en fräsch vårlook med Clarins

När dagarna blir ljusare och våren närmar sig längtar vi efter en lätt bas kombinerat med rosigt friska kinder och långa, svepande ögonfransar. Se när Linn använder vårens nyheter från Clarins för att skapa en fräsch vårlook med intensiv lyster.

22 feb, 2019


Ljusa upp ögonlocken och ge lyster med hjälp av den smarta paletten Ready in a Flash. Applicera den skimrande, rosa skuggan över hela ögonlocket, och lägg sedan den ljusbruna, matta skuggan i globlinjen. Sudda ut eventuella kanter med en rundad borste. Använd sedan den mörkaste, matta skuggan som eyeliner och måla en tunn linje längs med den övre ögonfransraden med en snedställd pensel. Måla en liten vinge längst ut vid ögonvrån.


Förstärk sedan linjen med en svart ögonpenna. Måla två lager mascara på de övre och undre ögonfransarna. Linn använder Wonder Perfect Mascara 4D.


För en daggfrisk lyster applicerar du ett rouge på kindens äpple. Glow 2 Go är en smart duoprodukt med rouge och highlighter i ett. Texturen är krämig med pärlemorreflektioner och sitter länge. Jämna ut rouget med fingrarna. Dutta sedan försiktigt den andra änden med highlighter mot kindbenets högsta punkt.

Applicera sedan ett läppstift. Joli Rouge i nyansen Tea Rose är ett fuktgivande läppstift som ger en glänsande färg på läpparna och en fin, sidenmatt finish som sitter i flera timmar. Formulan är mjuk och krämig för att ge välformade, mjukare och smidigare läppar.

 


Avsluta med att spraya misten Fix’ Make-Up över ansiktet med några decimeters avstånd. Misten fixerar din makeup och får den att sitta längre, ger fukt och fräschar upp huden. Fix’ Make-Up har en fräsch och mjuk doft av ros med en uppstärkande verkan av grapefrukt. För en makeup som sitter hela dagen.

Klart!
22 feb, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019