Skincare Routine for Firmer Skin

Maria Åkerberg startade sin hudvårdsserie eftersom hon inte kunde hitta en serie som överensstämde med hennes egna höga krav på produkter utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Grundidén är enkel; att ge sina kunder ekologisk hudvård till hög kvalitet med transparens och öppenhet i hela processen. Dessutom är alla förpackningar återvinningsbara. Hudvård som både är snäll mot miljön och mot din hud. Här visar vi en hudvårdsrutin som gör huden fast och återfuktad!

03 sep, 2019
6 gillar


Steg 1: Rengöring

Foaming Wash Gentle är en löddrande rengöringsgel för känslig hud. Foaming Wash Gentle är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor som Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.


Foaming Wash Gentle skummas upp med lite vatten före användning eller appliceras direkt på fuktig hud. Skölj sedan av med ljummet vatten.


Steg 2: Ansiktsvatten

Flower Freshener är ett ansiktsvatten med ros och salvia för alla hudtyper. Flower Freshener är lätt porsammandragande och används för att neutralisera vattnets uttorkande effekt efter rengöring.

Spraya direkt i ansiktet, antingen som en del i din hudvårdsrutin, eller som uppfräschare under dagen.


Steg 3: Serum

Serum Moist har ett högt innehåll av fuktgivande ingredienser av betor, äpplen och druvor. Produkten är inte fet och passar alla hudtyper.

Serumet absorberas lätt av huden och kan användas både morgon och kväll.

 


Steg 4: Ansiktsolja

Royal Facial Oil More med eterisk olja av rosenblad är en utslätande och fuktbevarande ansiktsolja som ökar cellernas syreupptagning, elasticiteten och cellernas motståndskraft. Royal Facial Oil More passar en mogen och känslig hud, är även bra för rosacea och hud med ytliga blodkärl.

Innehållet av rena växtoljor (gurkörtsolja, jojobaolja och nyponfröolja) och vitaminer samverkar för att öka elasticiteten och fukthalten i huden. Dessa ger en utslätande effekt som är mest märkbar på äldre hud. Gurkörtsolja innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.

Royal Facial Oil More hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.

Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda. Smörj in över ansiktet med mjuka rörelser.
Steg 5: Ögoncréme

Eye Cream More med nyponfröolja, havtornsolja och extrakt av persiskt silkesträd ger en utslätande och uppstramande effekt på huden kring ögonen. Eye Cream More har en dränerande effekt på svullnader och motverkar mörka ringar.

Kombinationen med sheasmör, kallpressad jojobaolja och olika örtsalter gör att fukthalten i huden höjs vilket ger en utslätande effekt.

Eye Cream More fördelas från yttre ögonvrån, under och runt hela ögat. Dra eller slit inte i huden och använd inte mer ögoncreme än vad som absorberas med en gång.
Steg 6: Ansiktscréme


Face Lotion More är en mycket uppskattad ansiktscréme som vann priset Årets produkt 2016 på Organic Beauty Awards. Motiveringen löd: "Konsumenterna röstade fram denna svensktillverkade och omedelbart uppstramande ansiktskräm till Årets Produkt 2016!"

Face Lotion More är en fuktbevarande lotion för mogen hud med extrakt av rödklöver och eteriska oljor av ros, patchouli och bergamott, som återger huden dess elasticitet och spänst. Studier har visat att när rödklöverextrakt används på huden, stimuleras åter cellförnyelsen. Huden blir friskare och slätare. 

Patcholioljan utvinns av torkade blad från växten patchouli, en buske som växer i Indien, Kina och Indonesien. Oljan har en exotisk, orientalisk doft och stimulerar hudens celldelning.

Bergamottolja utvinns ur citrusfrukten Bergamott. Oljan är balanserande och renande. 


03 sep, 2019

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 6 månader sedan

  Prov

  Hej! Jag har använt Maria Åkerbergs produkter en del och har varit nöjd med de flesta...nu skulle jag så gärna vilja prova Royal Facial Oil More för den har jag aldrig provat och gärna Eye Cream More men jag är arbetslös och har inte så mycket pengar så jag tänkte att om jag ska lägga undan så att jag kan köpa de produkterna så skulle jag hemskt gärna vilja testa först och känna hur de känns innan jag lägger ut så mycket pengar på produkterna så om ni skulle kunna tänka er att skicka något prov på dom skulle jag var hur tacksam som helst / Mvh Joanna Bergh
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Joanna, dessvärre har vi inga prover på dessa produkter. Du kan alltid besöka någon butik för att se hur dessa produkter känns. Hoppas du blir lika nöjd med dessa produkter :)
   Gilla

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter