Fixa ett superblankt och rakt hår på nolltid!

Visste du att det är en speciell jonteknik som gör att håret blir extra slätt och mjukt när du fönar håret med vissa värmeverktyg? Nähedu, men så är det! Vill du uppnå den salongsfönade looken gäller det att hålla koll på den senaste tekniken när det kommer till stylingverktyg! Här går vi igenom den absolut enklaste och mest effektfulla metoden för ett slätt och mjukt hår på nolltid! Du hittar videon med tipsen längst ner på sidan!

12 nov, 2019
8 gillar
Steg 1: Preparera håret


Eftersom vi ska utsätta håret för lite värme, (för att få det sådär superrakt som vi har tänkt oss), så gäller det att använda ett värmeskydd först. Volumizing Argan Oil Spray är en något så unikt som en volymgivande hårolja med värmeskydd.

Det här är verkligen en väldigt användbar multiprodukt som stylisterna på Lyko alltid har med sig

Det här är verkligen en väldigt användbar multiprodukt som stylisterna på Lyko alltid har med sig, för den funkar på så många olika sätt.

I det här fallet skyddar den mot värme, skapar en fantastisk glans och gör även att hårstråna upplevs som fylligare, utan att tynga ner håret. Magi på flaska, helt enkelt! Spraya på handdukstorkat eller torrt hår.

Steg 2: Föna på rätt sätt

Välj en hårfön anpassad efter dina behov. Remington Curl & Straight hårfön är utrustad med jonteknik för glansigt och mjukt resultat. Det unika och specialdesignade munstycket är utformat för att passa den medföljande rundborsten och gör att du med minimal teknik enkelt och smidigt kan styla ditt hår som du vill.

Det unika och specialdesignade munstycket är utformat för att passa den medföljande rundborsten

Använd rundborsten och vinkla hårfönen neråt, för att "sluta" hårstråets yttersta skikt, vilket gör att håret upplevs som mindre frissigt. Med tre medföljande stylingmunstycken har du allt du behöver för att kunna skapa den perfekta frisyren gång efter gång, ifall du inte vill använda rundborste när du fönar.

Steg 3: Platta håret

Något som är väldigt användarvänligt när man vill uppnå ett superrakt resultat är när värmeverktyget har en inbyggd kam, så man slipper stå där och kamma med ena handen och sen försöka platta med den andra handen. Och gissa vad? Curl & Straight Confidence 2-i-1 har exakt det! 

Längs med plattången finns små kammar som säkerställer att håret håller sig på plats under stylingen, vilket skapar den där extremt släta och blanka looken à la Kim Kardashian

Längs med plattången finns små kammar som säkerställer att håret håller sig på plats under stylingen, vilket skapar den där extremt släta och blanka looken à la Kim Kardashian.

Just det här verktyget är dessutom superenkelt att skapa lockar med, ifall man är sugen på det, då formen är "twistad". Men den funkar exakt lika bra till att platta håret med. Dela upp håret i sessioner och platta igenom hela håret från rot till topp.

Avsluta med att återigen spraya Volumizing Argan Oil Spray över längderna, för ett superglansigt, slätt och friskt hår!

Klart!


12 nov, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

8 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter