Soft Beach Waves Hair Tutorial

Lösa beach waves är en look som aldrig slår fel.  Tycker du att det är knepigt att skapa vågor i håret med en vanlig plattång? Med den nya twistade plattången Curl Confidence från Remington blir stylingen snabb och enkel - för lockar som håller hela kvällen!

30 apr, 2019
2 gillarBörja med att preparera håret med en värmeskyddande spray. Argan Oil Spray från Lyko är vårdande, skyddande och bygger upp en fin volym. Sprayen kan även få hårstrån att upplevas som tjockare. Spraya över längderna.

Remington Curl & Straight Confidence är en twistad plattång som gör det enkelt att platta eller locka håret. Med sin innovativa och unika 2 i 1-design kan du enkelt göra vågor, skapa lockar eller använda den som en vanlig plattång om du vill ha håret rakt. 

Såhär blir resultatet när du plattat håret med Curl & Straight Confidence:

För att skapa lösa beach waves delar du upp håret i olika partier. Ta sedan en passé i taget och vrid enkelt plattången för att skapa en lock. De unikt vridna plattorna hjälper de som vanligtvis kämpar för att locka håret med en vanlig plattång. Den innovativa designen innebär att det krävs minimal teknik för att skapa mjuka vågor i håret. 

När du lockat igenom hela håret borstar du försiktigt igenom lockarna för att skapa mjukare vågor genom håret, och fixerar med en hårspray för stadga och hållbarhet.

Klart!


30 apr, 2019

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter