Så tämjer du frizzet

Behöver du få bukt med frizzigt hår? En grym plattång och rätt hårprodukter gör hela skillnaden. Spana in våra bästa tips för att få frizzfritt och slätt hår!

01 apr, 2019


Frizzigt och burrigt hår behöver ofta mycket fukt. Ett mjukgörande serum hjälper till att återfukta håret och gör det glansigt och mjukt. Argan Beauty Serum från Four Reasons är ett glansserum med arganolja som nyckelingrediens. Applicera i längderna efter att du borstat igenom håret.
Dela sedan upp håret i sektioner. Det blir lättare att platta igenom hela håret och du får ett jämnare resultat. Spraya ett värmeskydd över varje sektion. Heat Styler från Four Reasons är en värmeskyddande stylingspray med en frisk doft av vanilj. 

Börja därefter att platta igenom sektion efter sektion av håret. Börja vid rötterna och platta hela vägen ut till topparna i en jämn rörelse. Till skillnad från andra värmeverktyg som tar cirka 20 sekunder för att nå full värme når Cloud Nine C9 Touch sin arbetstemperatur på 195° direkt, så när du har kopplat in den är den uppvärmd och klar att använda direkt. Unika keramiska plattor skapar glans och gör din styling enkel och bekväm.


När du har plattat igenom hela håret, avsluta med några extra droppar Argan Beauty Serum för maximal glans.

 

01 apr, 2019

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019