20 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 23 betyg
2
3
3
3
12
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Superbra!

  Älskar denna produkt som täcker och döljer såväl mörka ringar under ögonen som blämmor, finnar och ärr i ansiktet!

  Den är dock ganska tung och matt, så den är svår att använda ensam, utan att sminka över med andra produkter som foundation och puder. Jag använder den alltså inte ensam, för att dölja något enstaka område, utan använder den under make up för att få ett bättre helhetsresultat! #tävling
  6 gillar
 • Nya förpackningen är sämst

  Har använt denna sedan de hade den STORA runda burken. Trodde till min stora förtjusning att de gått tillbaka till den gamla. Men så fel jag hade. Den ”nya” burken innehåller 2,7g produkt medans den gamla rektangulära innehåller 9g. Är detta ett skämt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Josefine!✨ Vad tråkigt att den inte motsvarade dina förväntningar, verkar som att den på 2,7g är den enda som finns hos make up store också.😕 Är produkten oöppnad kan du returnera den till oss om du skulle vilja!👍
   Gilla
 • Svår att få snygg.

  Är kluven när det gäller denna produkten. Den rosa färgen som ska vara under ögonen är bra på det viset att den naturaliserar det "blåa" under ögonen men är alldeles för torr för att kunna lägga sig fint. Den beiga färgen tycker jag om, den täcker röda partier och även mindre utslag men även den är väldigt torr vilket gör det svårt att jobba in den i huden. Den gula färgen som ska naturalisera det röda i ansiktet fungerar tyvärr inte alls för mig, jättesvår att arbeta med även om man blandar den med den beiga. Sen tycker jag produkten i sig känns ganska ohygienisk då man antigen måste stoppa ner sitt finger eller sin borste som man nyss haft i ansiktet rakt ner i produkten. Känns som det lätt samlas smuts och annat där i..

  Inget jag skulle rekommendera, tycker även det känns onödigt krångligt att behöva jobba med tre olika färger för att få ett resultat. Finns andra, vanliga concealer´s som är betydligt enklare att använda, täcker allt och inom samma prisklass.
  #tävling
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Lite besviken

  Den täcker inte lika mycket som jag hade förväntat mig. Den lägger även sig lite ”kakigt” på huden.
  Gilla
 • Jennifer

  Hej Lyko.

  Är denna ”nyhet” den gamla concealern som var så populär? Eller är det bara samma container som den äldre modellen? Dessutom, hur mycket produkt är det man får i gram. Tacksam för svar! 🥳
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Mycket mindre innehåll än tidigare!

  Pyttelite innehåll i denna nya runda behållare (2,7 gram) till skillnad mot den förra fyrkantiga behållaren som innehöll 7,2 gram! Varför nämner ni inte detta och varför skriver ni inte ut på er sida hur mycket produkten innehåller?
  Riktigt besviken!
  Gilla

Make Up Store
Cover All Mix

23 Betyg
165:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En högpigmenterad, mångsidig concealer för att täcka brister och neutralisera missfärgningar. Kan användas individuellt eller blandas för att få ett anpassat resultat som matchar din skinton. Den gula skuggan neutraliserar röda områden som fläckar och blodkärl. Den röda nyansen neutraliserar blå områden som mörka cirklar under ögonen. Den beige skuggan kan användas för att lysa upp din hud eller andra nyanser i paletten.

2,7 g
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1500-576-1000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter