Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 11 betyg
1
3
1
4
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Helt okej om man vill ha långa separerade naturliga fransar

  Såhär tycker jag: borsten, är vass, men väldigt bra på att separera fransarna! Själva formula på mascaran är bra, och känns som att den skulle varit riktigt wow, om det bara hade kommit lite mer produkt på själva borsten! Nu så kommer väldigt lite på borsten varje gång, öppningen är tajt så mycket skrapas av innan man fått ut borsten, och det är bra om man vill ha naturliga och helt klumpfria lätta fransar. Bara att jag gillar ännu mer volym och jobbar gärna med lite mer "kladd" på borsten :) och det där med att borsten är vass, ja, man får vara lite stadig på handen och inte råka sticka sig i ögat. Det gör ont. Men som slutord, jag tycker om denna mascaran, som en hållbar, varje-dags, naturlig mascara. För hållbar är den verkligen. Jag har gråtit i den utan att den flagade eller rann ner :) #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  YAS

  Bästa mascaran jag har testat, har haft den de senaste åren. Den faller inte under dagen och den håller i all evighet utan att bli klumpig.
  10/10 would buy again
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Sämsta mascaran nånsin!

  Först kommer det knappt nåt på borsten och då tar det en väldans tid innan man får nåt på fransarna. Nej, det här har man verkligen inte tid med på morgonen. Verkligen den sämsta mascara jag någonsin provat :-(
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Besvikelse

  Tyvärr ger denna mascara inte alls den "lyxig volym" eller "fylligare fransar" som den lovar. Det blir knappt någon synlig effekt om man inte nu kör 4 lager. Inte värt prislappen, köpte istället en vanlig e.l.f. mascara för 1/4 del av priset men mycket bättre effekt både volym, färg och längd.
  #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Bra, bättre, bäst ?

  Jag blev positivt överraskad av denna mascara ! Gillar egentligen inte dessa hårda och plastiga borstar, och i vanliga fall tar det två timmar så har hälften trillat av och lagt sig under ögat. Men borsten är lätt att jobba med, får till fransarna perfekt på ett par svep och efter en hel arbetsdag så sitter den kvar där den ska. Enda anledning till att jag inte ger 5 stjärnor är att jag inte vet hur den sitter efter en hel utekväll :)
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Så bra!

  Har inte använt den förra versionen men älskar den här! Långa separerade fransar!
  1 gillar

Make Up Store
Mascara Multi Lash

11 Betyg
165:-
Fri frakt, kan skickas omgående

En multi effect mascara med waxer som förlänger och böjer fransarna för en lyxigt volym effekt. Fransarna ser längre och fylligare ut efterförsta applikationen med en intens färg.

5,6g

Köps ofta tillsammans

259:-
1143:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019