1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 16 betyg
2
3
1
5
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  vacker naturlig mascara

  Har korta överfransar och de går gärna neråt eller bara rakt fram utan mascara. Denna mascaran ger inte mycket volym, men får fransarna att se längre ut utan att skapa någon "spindelben" effekt samt håller "böjen" på dem ganska bra. Har aldrig fått så många komplimanger för mina fransar innan! använder mascaran i den bifogade bilden.#tävling
  3 gillar
 • för 6 månader sedan

  Multi lash mascara

  Älskar denna! Använt flera år. Fransarna blir fint separerade och längre, sitter bra men ändå lätt att tvätta bort.
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Sämsta någonsin!

  Helt värdelös! Jag är väldigt selektiv när det kommer till just mascaror och är sällan nöjd med någon annan än Estee Lauders egna mascara. Testade att köpa den här för att jag vill prova ngt nytt. Det skulle jag inte har gjort! Avskyr verkligen gummiborsten, och det kommer väldigt lite mascara på borsten. Fransarna separeras, ja, men resultatet blir att en ser helt omålad ut. Sämsta mascaran jag provat någonsin! Kan eventuellt uppskattas av ngn som gillar en naturlig och ”omålad” look, med separerade fransar, och där en får jobba som en galning med borsten. Den personen är inte jag iaf.
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  YAS

  Bästa mascaran jag har testat, har haft den de senaste åren. Den faller inte under dagen och den håller i all evighet utan att bli klumpig.
  10/10 would buy again
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Sämsta mascaran nånsin!

  Först kommer det knappt nåt på borsten och då tar det en väldans tid innan man får nåt på fransarna. Nej, det här har man verkligen inte tid med på morgonen. Verkligen den sämsta mascara jag någonsin provat :-(
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Besvikelse

  Tyvärr ger denna mascara inte alls den "lyxig volym" eller "fylligare fransar" som den lovar. Det blir knappt någon synlig effekt om man inte nu kör 4 lager. Inte värt prislappen, köpte istället en vanlig e.l.f. mascara för 1/4 del av priset men mycket bättre effekt både volym, färg och längd.
  #tävling
  1 gillar

Make Up Store
Mascara Multi Lash

16 Betyg
165:-
Beskrivning
Ingredienser

En multi effect mascara med waxer som förlänger och böjer fransarna för en lyxigt volym effekt. Fransarna ser längre och fylligare ut efterförsta applikationen med en intens färg.

5,6g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter