9 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 78 betyg
13
11
21
11
22
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  "Cultural" Makeup store ögonskugga.

  Ansiktet redo för kvällens fest! 🙂
  (Ja, jag står i ett badrum i sliten t-shirt. Sminkar mig aldrig i de kläder jag ska ha senare.)
  Återigen vill jag poängtera att makeup stores skuggor är lätta att jobba med och de försvinner inte när man blandar ihop dem med andra skuggor för att få snygga övergångar emellan tonerna. Och, de är toppen för oss äldre med rynkiga ögonlock, lite primer under räcker, så åker den inte runt och lägger sig i veck och rynkor. (Jag fyller 50 snart.)

  Numera köper jag nästan bara makeup stores skuggor. På bilden har jag "cultural" på ögonlocken, den är gulgrön och skimrande, nästan limefärgad. Jag la den med en fuktig pensel så att den verkligen syns.
  Nu ska jag göra skamlös reklam för en Max Factor palett, på bilden har jag den bruna nyansen från paletten, både som ögonbrynsfärg, i globvecket, och som "ögonpenna" under ögat (dragen med en fuktig tops!) och den vita glitterskuggan som också ingår duttad i de inre ögonvrårna . En liten palett, men otroligt användbar. Lyko har den :

  lyko.se/max-factor/max-factor-eyeshadowpallet-06-azure-allu

  Ett tips; Applicera ögonskuggsprimer runt HELA ögat, under dem också, som på en Panda! Resultatet blir att din concealer under ögonen inte halkar runt och lägger sig i vecken efter ett par timmar! Påpekar igen att jag inte recenserar om jag gillar själva färgen eller inte. Alla datorskärmar är olika, och favoritfärger är ju olika för varje person. 😉
  (Slut på romanen..)
  #tävling
  16 gillar
  • för 6 månader sedan
   Hahaha..ser att jag redan kommenterat ditt härliga inlägg för knappt ett år sen Nickan-Maria. Läste det igen nu och jag blir så jäkla glad av det du skriver.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 34 månader sedan

  Nej

  Ser inte ut som på bilden. Den är mer mot grönt, samt glittrig. Antingen är jag blind eller så är bilden missvisande. Men för tillfället så är den i alla fall prisvärd.
  6 gillar
  • för 1 månad sedan
   Känner samma sak. Bilden matchar inte produkten. Blev väldigt besviken då jag hade för mig att den var gul och inte grön.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Besviken

  Färgen vertigo är skimmrig och inte matt som det ser ut på produktbilden. Ganska torr Och flagar lätt av om man inte har en fuktig bas eller sprayar. Inte mycket till baspigment utan mer en skugga som man lägger ovanpå en annan färg (Jag kallar den sortens skuggor för toppers) Inte ful men man får jobba lite för att få bra resultat. Ville ha en ljus, matt, pigmentstark mintgrön men fick svagt gulgrönt skimmer.
  Någon som har tips på färg?
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Make Up Store Microshadow

  Hej, är ögonskuggorna matta eller skimriga? Jag söker en beige och en brun, båda matta. Den bruna får inte gå mot rött. Hälsningar Lisa
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  lets talk pigment

  ingen pigment!

  over and out
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Inte grön men skitsnygg!

  Köpt skuggan i färgen teal och den ser grön ut på bilden men när man tar på den skimrar den i maassa olika färger och ör inte alls geön men älskar den ändå 💋
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Färgen Granit

  Hej!
  Jag är på jakt efter en kall, brun färg (ok om det går lite åt grått) och när jag väljer bland "färg-pluttarna" dras jag hela tiden till Granit och när jag klickat på den och den dyker upp i bild-fönstret ser den ut exakt som jag önskar, MEN färgnamnet gör mig orolig att den är mer grå än brun. Jag är som sagt på jakt efter en kall BRUN färg, som är okej om den drar LIIITE åt grått.

  Efter det utlägget, kan Granit vara det jag söker efter? 🤔🤞🏻
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Tack Malin! 💕🌞
   1 gillar

Make Up Store
Microshadow Cultural

78 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Högpigmenterad och microniserad ögonskugga med ett långvarigt resultat. Utsökt E-vitaminberikad formula för en slät och jämn applicering. Använd med Make Up Stores Blend & Fix för en krämigare konsistens. 

1,4g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter