9 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 80 betyg
13
12
22
11
22
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  "Cultural" Makeup store ögonskugga.

  Ansiktet redo för kvällens fest! 🙂
  (Ja, jag står i ett badrum i sliten t-shirt. Sminkar mig aldrig i de kläder jag ska ha senare.)
  Återigen vill jag poängtera att makeup stores skuggor är lätta att jobba med och de försvinner inte när man blandar ihop dem med andra skuggor för att få snygga övergångar emellan tonerna. Och, de är toppen för oss äldre med rynkiga ögonlock, lite primer under räcker, så åker den inte runt och lägger sig i veck och rynkor. (Jag fyller 50 snart.)

  Numera köper jag nästan bara makeup stores skuggor. På bilden har jag "cultural" på ögonlocken, den är gulgrön och skimrande, nästan limefärgad. Jag la den med en fuktig pensel så att den verkligen syns.
  Nu ska jag göra skamlös reklam för en Max Factor palett, på bilden har jag den bruna nyansen från paletten, både som ögonbrynsfärg, i globvecket, och som "ögonpenna" under ögat (dragen med en fuktig tops!) och den vita glitterskuggan som också ingår duttad i de inre ögonvrårna . En liten palett, men otroligt användbar. Lyko har den :

  lyko.se/max-factor/max-factor-eyeshadowpallet-06-azure-allu

  Ett tips; Applicera ögonskuggsprimer runt HELA ögat, under dem också, som på en Panda! Resultatet blir att din concealer under ögonen inte halkar runt och lägger sig i vecken efter ett par timmar! Påpekar igen att jag inte recenserar om jag gillar själva färgen eller inte. Alla datorskärmar är olika, och favoritfärger är ju olika för varje person. 😉
  (Slut på romanen..)
  #tävling
  17 gillar
  • för 7 månader sedan
   Hahaha..ser att jag redan kommenterat ditt härliga inlägg för knappt ett år sen Nickan-Maria. Läste det igen nu och jag blir så jäkla glad av det du skriver.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 35 månader sedan

  Nej

  Ser inte ut som på bilden. Den är mer mot grönt, samt glittrig. Antingen är jag blind eller så är bilden missvisande. Men för tillfället så är den i alla fall prisvärd.
  6 gillar
  • för 2 månader sedan
   Känner samma sak. Bilden matchar inte produkten. Blev väldigt besviken då jag hade för mig att den var gul och inte grön.
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Inte den bästa på marknaden.

  Köpte denna ögonskugga i färgen "Kakaw" och hade höga förväntningar då jag hört bra om just den. Tyvärr levde den inte upp till mina förväntningar. Skuggan i sig är helt okej men svår att jobba med, det kommer väldigt mycket färg. Även om Kakaw är en brun skugga så ser den nästa svart ut på ögonlocken vilket inte var det resultatet jag önskade. Men fungerar om man vill ha en "dramatisk" look men inte för den som gillar naturliga sminkningar som mig. Skuggan ser betydligt ljusare ut på bilden än vad den är i verkligheten..
  #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Färgen ”multi”

  Är den flerfärgad eller är den bara grå som på bilden?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Maria! 👋
   Denna är bara grå, precis som på bilden! 🌸
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Charcoal

  Är den matt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Hanna! 👋
   Ja denna är matt. 🌸
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Shimmer?

  Hej👋😊! Vill fråga om denna Maya skugga har shimmer i sig? Anna😊
  2 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Tack Tony🥰 för ditt snabba svar och foto, då vet jag det! .Fin dag till dig☀️💃
   3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Missvisande bild

  Makeup Store är en av mina favoriter, fast ska man vara riktigt petnoga så är kvaliten på färgpigmenten sisådär (vet andra märken som är mycket bättre och kostar lika mycket) Anyway, köpte Atoll för älskar den färgen, haft liknande förut, dock var färgen en annan när jag fick hem den, den var 2 nyanser ljusare än vad det framgår på bilden! Jag kan läsa övriga kunders liknande respons vad gäller era bilder och den faktiska produkten. Ni skulle kunna bli mycket bättre på att presentera era produkter, det är inte så komplicerat. Så ja det blev en stor besvikelse, får bli en retur 😞
  #tävling
  1 gillar

Make Up Store
Microshadow - Diva

80 Betyg
155:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
179:10Rek. pris 199:-

Högpigmenterad och microniserad ögonskugga med ett långvarigt resultat. Utsökt E-vitaminberikad formula för en slät och jämn applicering. Använd med Make Up Stores Blend & Fix för enkrämigare konsistens. 

Nya formulan: Innehåller Cyclopentasiloxane som ger produkten en härlig känsla och  som ger ett hållbart resultat. Innehåller E-vitamin som antioxidant. Parabenfri.

Köps ofta tillsammans

194:-
493:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter