Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2

Baserat på 5 betyg
3
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 2 månader sedan

  4 av 5!

  Så länge man lägger på lite o borstar i cirklar så blir resultatet bra. Jag har fet hy som lätt blir glansig, med denna puder primer håller sig huden matt längre. Dock inte en hel dag, men då kan man bara lägga på lite utav pudret även ovanpå allt smink. Det är perfekt då det inte direkt är någon färg men mattar ner direkt!
  Får 4 av 5 då den inte håller en hel dag för mig men ger ett bra resultat när man använder produkten rätt.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  hemskt!

  Jag skulle säga till alla som tänkt köpa denna att inte göra det. Jag fyller 32 år och var inne på självaste make up store och rådfrågade just angående linjer och purer och ålderstecken för jag köper nya foundations och puder å provar allt å blir inte nöjd.... Och samma med primer då siliconprimers täpper igen poter och gör att jag får "utslag/pormaskar" i hela ansiktet, varje gång å har inte det annars. Då visar hon mig denna jag får prova på handen å blir helt i extas och hon provar även ut en foundation... Priser var över 400 för primern och foundationen närstan 200 , så jag höll på att svimma i kassan men jag trodde vberkligen att hon visste vad hon gjorde.. Men nej.. ser rent ut sagt förjävligt ut jag åldras 10 år, lir så rynkig samt att foundationen är alldelses för mör.. hur fasen kan både kicks och make up stor men framförallt sistnämnda som ska vara utbildade och de ska ju va kunniga när det gäller smink och hud... så nej denna är så sjukt dyr och så jäkla dålig... så pinsamt att jag lagt ut så mycket pengar på skit....
  Gilla
 • för 24 månader sedan

  Kakig och förstärker linjer istället för att jämna ut

  Precis när man lägger på produkten så jämnar den ut fina linjer, men efter en dryg timme så blir den kakig och förstärker istället de linjer som den från början jämnade ut. Riktigt missnöjd. Kommer inte köpa igen!
  Gilla

Make Up Store
Smoothing Primer

5 Betyg
340:-Rek. pris 425:-
Fri frakt, kan skickas omgående

En utjämnande primer med mattande effekt. Jämnar ut fina linjer och porer. Bär den under makeup eller ensam för en felfri och silkeslen yta.

 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  1500-410-0000

Köps ofta tillsammans

389:-
1043:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019