Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 20 månader sedan

  Helt ok

  Hade nog för höga förväntningar på detta kit highlightern är nog inget ja bara skulle använda utan den skulle ja behöva lägga något puder över för att få en starkare highlighter den glänser inte så mycket som jag hoppades. Ögon pigmentet inget att klaga på jätte pigmenterad och fin håller jätte bra på ögat. Läppglanset är okej tyckte vid första ögonblicket att den såg jätte glittrig ut men när man la på de vart de bara genomskinligt och glansigt inget speciellt me de men kände ändå att dessa är inte de bästa produkterna ifrån make up store
  1 gillar

Make Up Store
Makeup Kit

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Kitet innehåller 3st favoritprodukter från Makeup Store: Strobe Glow- St.Tropez: Nästa generation av highlighter i flytande form! Formulan är lätt och appliceras lätt på huden och ger en strålande, skimrig effekt.

25ml Lipgloss- Nightlife: Sammetslen och mjuk konsistens, som utvecklats med hjälp av uppmjukande estrar och råmaterial som ökar viskositeten. Innehåller stor del Hydrogenated Polyisobutene som är mjukgörande.

6,5ml Eyedust- Surface: Underbar löspigmenterad ögonskugga som ger en vacker skimrande effekt. Kan användas på många olika sätt. En perfekt ögonskugga för en kvällsmakeup.

2,2g
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1500-532-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019