2 användarbilder
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.0

Baserat på 26 betyg
6
6
3
5
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Nöjd!

  Nöjd! Värt att köpa. Många fina nyanser som faller mig i smaken.

  Tycker även färgmässigt att det ser ut som på bilden i webshopen, så det kan man inte gnälla på.
  8 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  Finns bättre

  Jag tycker denna va superdålig. Inte alls pigmenterad och svårt att blenda ut. Efter någon timme är ögonskuggan borta. Har inte liknande problem med andra skuggor. Har hört gott om Revulutions produkter så tror mycket väl andra paletter är bra men just denna skulle jag avråda dig som läser att köpa, prova en annan pallet!
  2 gillar
 • Prisvärd

  Fina toner och ett stoooort plus för den stora makeupspegeln i luckan! Mycket nöjd!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Så fina skuggor

  En stor mix av olika skuggor som är helt fantastiska. Bra pigment och är lätta att blanda. Sen måste jag verkligen ge cred till borsten man får med, den är grym och i en superbra storlek. Inte alltför vanligt att man får medföljande borstar som en favorit, men denna gör verkligen ett bra jobb!
  1 gillar
 • Finns bättre

  Är vanligtvis väldigt nöjd ned Makeup revolutions paletter, de håller helt klar hög nivå, men just denna palett tycker jag är ganska usel faktiskt. Vissa färger är superpigmenterade och fina, men andra får man jobba stenhårt med men de syns knappt ändå. Många färger ser också helt annorlunda ut på ögonen jämfört med paletten.
  Men som sagt, Revolutions paletter är vanligtvis mycket bra och jag rekommenderar alla att våga pröva andra paletter.
  1 gillar
 • Håller tyvärr inte måttet

  Fin förpackning och intressanta färger. Vet inte riktigt vad jag förväntande mig av en budgetprodukt. Borsten som medföljer är klumpig och "hård" i stråna. Inte så blandarvänligt. Borstar man på mycket så fäller färgen. Lite pulver format. Är man inte bra på sminka så kan man råka blanda de matta färgerna så att det ser ut som man har en blåtira eller trötta ögon. Svår att använda på det viset också! Om man är duktig på att sminka sig och inte har höga krav så kanske denna produkt är ok. Personligen ångrar jag köpet och investerar hellre på en dyrare produkt.
  2 gillar
 • Så nöjd!

  Prisvärd palett med många fina nyanser, skiljer sig lite från produktbilden däremot. Ett plus för sminkborsten som medföljer då den ena sidan av den gör att det går att "fead:a" in nyanserna fint med varandra. Gillar att det finns matta färger som matchar ihop med alla de glittriga. De glittriga skuggorna faller dessvärre ner lite under ögat, speciellt de glittriga om ser lite spräckliga ut. Roligt med många nyanser så man kan göra många olika looker för en liten peng! Rekommenderar denna!
  #tävling
  3 gillar

Makeup Revolution
BBB Fortune Favours the Brave 30 Eyeshadow

26 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Eye Brushes
99:25Rek. pris 199:-
Lyxig palett med hela 30 nyanser i både matt och glansig finish som ger en effektfull ögonmakeup. Från ljusa bastoner till mörkare, mer vågade toner i navy, svart och grönt samt allt däremellan är denna palett den mest nyanserade på marknaden just nu!

Köps ofta tillsammans

328:25
417:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019