7 användarbilder
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 57 betyg
1
1
7
15
33
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Underbar under ögon

  Såå lätt formula och lätt att blanda ut men med kraftig täckning, c0.5 är lite rosa och c1 mer gul, båda två är väldigt uppljusande å funkar så bra under ögonen. På med puder dirr dock då de gärna lägger sig i veck. När väl pudret är på plats så sitter den jättefint hela dagen, utan veck! Plus plus! Swatches uppifrån och ned: c05, 1, 2, 4, 5, 8, 10, 12, banana, green. #tävlinginflutester
  6 gillar
 • igår 23:44

  50/50

  Gillar verkligen denna ungefär hälften av gångerna. Kan alltid täcka blemmor och röd hy på haka, näsa etc ruskigt bra. Men av någon anledning lägger den sig rätt ofta i vecken nedanför ögonen. Ser sjukt konstigt ut, och när det händer måste jag tvätta av mig det.. Går liksom inte att rädda upp. Ser ut som att huden flagnar och ja, inte gulligt alls 😂 händer ibland på näsan också.. måste man köpa speciell ögonkräm? Är det rynkor jag har? Är ju "bara" 31.. 😋
  Gilla
 • igår 20:00

  Nyans till contour?

  Hej! Kanske svårt att säga på rak arm men använder C4 som vanlig concealer idag och den matchar min hudton perfekt. Undrar då vilken nyans som skulle komplettera och passa som contouring?
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  ?

  Hur många ml innehåller den
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hallå Ellen 🦄 Vad jag kan se så ska denna innehålla 4 ml. Ha en superbra dag 🌺
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Concealer

  Använder denna för att ljusa upp under ögonen men även för att täcka finnar eller rödheter! Den är enkel att blanda ut men även bra täckningseffekt då den är mer fast i konsistensen!
  #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Bland det bästa på marknaden

  Tycker verkligen den här är bland det bästa på marknaden. Har gått igenom jag vet inte hur många och hoppas dessa får stanna länge i sortimentet. Att de dessutom är superbilliga är ett extra plus, då de presterar precis lika bra som mina dyraste concealers.
  Dryg kan jag dock inte påstå att den är, men wow! Jag älskar den här.
  #tävling
  Gilla

Makeup Revolution
Conceal & Define C5

57 Betyg
79:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Concealern för alla. 25 nyanser som varierar från ljust till mörkt, i svala, neutrala och varma undertoner. Lätt men ändå full av täckningsskydd för fläckar, jämnare hudton och mörka cirklar Med en matt finish som inte kommer att accentuera fina linjer och porer. Slitstarkt pigment som också kan användas för att lägga konturering till definition. Vår stora applikator möjliggör en smidig applikation som inte kommer att slita på den känsliga huden under ögonen.

Hur man använder:
Applicera några prickar under dina ögon och blanda med en syntetisk borste eller fuktig blandningsvamp. Applicera på fläckar eller mörka cirklar med ditt finger, borste eller svamp, bygg upp om det behövs. För att konturera använd 2-3 nyanser mörkare än din hudfärg. För ökad hållbarhet, avsluta med ett setting powder och fixing spray för att bevara din felfria finish hela dagen.
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1996-267-0005

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020