6 användarbilder
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 44 betyg
0
1
7
8
28
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 7 månader sedan

  Bra täckning!

  Underbar concealer med fullcoverage, den är lätt att applicera och blir inte fläcking. Applicatorn är i en perfekt storlek, och inte för liten för den som vill använda den som både concealer och för contouring. Ett tips är att lägga revolutions bake and finish efter, för den som vill bakea, eller få ett extra matt resultat. https://www.lyko.se/makeup-revolution/makeup-r.-bake-andfinish-powder
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  BETTER THAN SHAPE TAPE CONCEALER

  Innan jag köpte den här concealer använde jag Shape Tape concealer från tarte, som kostar runt 300kr. Nu som jag är en student och har inte råd med high end makeup, tänkte jag pröva den här concealer. Nu har jag köpt för tredje gången den här concealer och i supersize. Den är fantastisk! Den är exakt likadan som tarte concealern men mycket billigare och finns i jätte många nyanser. Den är full coverage och behövs bara lite av produkten för att täcka helt och hållet. Den blir inte cakey på huden och sitter kvar hela dagen. Ända dåliga är att den tar slut snabbt och därför köpt jag Supersize som är 13g.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Bra concealer men...

  Bra concealer men den tar slut snabbt! Inte mycket produkt i den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 veckor sedan

  Täckande

  Väldigt täckande resultat. Blandas ut lätt och lägger sig fint på huden. Rekommenderar!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Wow!

  Täcker mörka ringar under ögon bättre än någon annan concealer jag testat, väldigt prisvärd och otroligt dryg! Håller hela dagen på sin plats. Vegansk också!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Jättebra concealer

  Täcker bra, men man behöver ibland lägga på ett litet till lager för perfekt täckning. Är så nöjd!!!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Makeup Revolution
Conceal & Define C6.5

44 Betyg
79:-

Fler nyanser

Concealern för alla. 25 nyanser som varierar från ljust till mörkt, i svala, neutrala och varma undertoner. Lätt men ändå full av täckningsskydd för fläckar, jämnare hudton och mörka cirklar Med en matt finish som inte kommer att accentuera fina linjer och porer. Slitstarkt pigment som också kan användas för att lägga konturering till definition. Vår stora applikator möjliggör en smidig applikation som inte kommer att slita på den känsliga huden under ögonen.

Hur man använder:
Applicera några prickar under dina ögon och blanda med en syntetisk borste eller fuktig blandningsvamp. Applicera på fläckar eller mörka cirklar med ditt finger, borste eller svamp, bygg upp om det behövs. För att konturera använd 2-3 nyanser mörkare än din hudfärg. För ökad hållbarhet, avsluta med ett setting powder och fixing spray för att bevara din felfria finish hela dagen.
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1996-267-0065

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.