1 användarbild
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 4 betyg
0
1
1
1
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Nja, kanske ingen hit...

  Köpte denna palett i färgen "Decadent" och måste säga att den är välpigmenterad och har väldigt fina nyanser i alla metallicfärgerna. Däremot har alla matta nyanser en underton av orange även fast de i paletten ser ut att vara bruna. Ett annat stort minus är att alla skuggorna är jättesvåra att blenda ut så att man får ett fint resultat och att färgskalan är ungefär den samma och man kan därmed inte göra så många olika lookar med den.
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Väldigt nöjd

  Fina färger och bra pigment.
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fråga

  Kommer ni få in den i färgen ” Forever Flawless Unconditional Love” igen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Lovisa!
   Forever Flawless Unconditional Love bör komma in till oss här inom ca 1 vecka, tryck gärna på bevaka så får du ett meddelande då den går att beställa igen :)
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Helt okej

  Köpte denna palett i Unconditional Love, fina färger och väl pigmenterade metallic färger. Matta färgerna är väldigt snarlika
  Gilla

Makeup Revolution
Forever Flawless Decadent

4 Betyg
175:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
"Decadent", utformad för dem som gillar de finare sakerna i livet,18 rika skuggor i matt och skimrande finish. Från "Fortuity", en varm rödbrun, till "Plush", ett overdådigt bränt koppar, kommer varje nyans att få dig att känna dig mer bortskämd än den sista. Förbered ögonlocken med Revolution Prime & Lock Eye Primer. Avsluta med Revolution Mascara lashes för definition och intensitet.

Vem kommer du vara idag? Välj din perfekta matchning från våra andra Forever Flawless paletter. Kommer du att avslöja din romantiska sida med de fina nyanserna "Unconditional Love", eller syfta till att uppnå det bästa tack vare de oräkneliga tonerna "Optimum" eller njut av de finare sakerna i livet med tillstånd av de rika tonerna av Decadent?

Cruelty Free

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019