1 användarbild
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • Mest hjälpsamma negativa
    för 2 månader sedan

    Nja, kanske ingen hit...

    Köpte denna palett i färgen "Decadent" och måste säga att den är välpigmenterad och har väldigt fina nyanser i alla metallicfärgerna. Däremot har alla matta nyanser en underton av orange även fast de i paletten ser ut att vara bruna. Ett annat stort minus är att alla skuggorna är jättesvåra att blenda ut så att man får ett fint resultat och att färgskalan är ungefär den samma och man kan därmed inte göra så många olika lookar med den.
    2 gillar

Makeup Revolution
Forever Flawless Optimum

2 Betyg
175:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
99:25Rek. pris 199:-
Beskrivning
Ingredienser
Idealisk för dem som strävar efter att uppnå det bästa, "Optimum" har 18 ultimata skuggor i matt och skimmer finish. Från 'Warrior', en skimrande khaki, till 'Maximum', en intensiv marin. Förbered ögonlocken med Revolution Prime & Lock Eye Primer. Avsluta med Revolution Mascara lashes för definition och intensitet.

Vem kommer du vara idag? Välj din perfekta matchning från våra andra Forever Flawless paletter. Kommer du att avslöja din romantiska sida med de fina nyanserna "Unconditional Love", eller syfta till att uppnå det bästa tack vare de oräkneliga tonerna "Optimum" eller njut av de finare sakerna i livet med tillstånd av de rika tonerna av Decadent?

Cruelty Free

Köps ofta tillsammans

350:-
388:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019