19 användarbilder
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 13 betyg
0
1
6
4
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Användbar palett

  Riktigt fina och användbara kalla nyanser, med en kladdig bas (primer, concealer) så kommer pigmenten fram mycket bra samt lätt arbetade skuggor

  På bilen har jag paletten provocative.

  #tävlinginflutester #tävling
  6 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 månad sedan

  Nja inget för mig blandad kvalite

  Jag tycker att det är en OKEJ palette. Den imponerar inte på mycket på mig då jag främst gör riktigt färgglada loosk så denna palette är lite för neutralt för mig. Då jämför jag med många olika märken som jag har som preferenser. En okej nybörjarpalette för någon som precis börjat med smink men man får lite vad man betalar för. Den swatchar OKEJ men tycker att den presterar sämre på ögonen. Tyvärr mycket ojämn kvalitet på alla skuggorna och ingen palett jag skulle rekommendera. Men Makeup Revolution är lite så ibland släpper dom något superbra med bra kvalitet men denna paletten hör inte till dom. Färgerna är lite pudriga speciellt dom matta dom shimmriga lite krämigare som shimmer brukar var.

  De matta färgerna tycker jag är bäst pigmenterade och blendar okej men det är olika kvalitet/pigment på även dom matta. Det är riktigt mycket fall out på de matta färgerna.

  De shimmriga är verkligen inte bra det är dåligt pigmenterade och blendar sämre och det blir kakight/fläckigt. Det är ojämn kvalité i paletten. Speciellt det ljusa shimmriga skuggorna är hemska inget pigment alls då har jag testat med ögonskugsprimer och det hjälpte inte det blev inte ens färg på ögonlocket av dem. Men när jag sprayade borsten så blev det en gnutta färg som sedan var helt borta från ögat på under 1th så de ljusaste shimmret var riktigt dåligt. Det är mindre fall out på det shimmriga.

  Jag gjorde ett wear test på den och hade sminket på mig i ca 9 timmar och det ljusa shimmret jag la i iner corner försvann på 1 timme men i övrigt så satt skuggorna på plats hela tiden. Men jag använda också en ögonskuggsprimer från smashbox då mina lock är väldigt oljiga. Jag testade både med en satt bas och en kladdig bas och dom ger bättre resultat på kladdig bas färgerna kommer fram mer då. Och jag tyckte hållbarheten var mycket bra på ögonlocket. Då har jag svettats och pillat mig lite i ögonen då det kliat och allt var kvar förutom de ljusaste shimmret då.

  #Lykoinflutester #makeuprevolution #Tävling

  + 1

  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Prisvärd palett

  Verkligen en jättefin palett med många olika användbara färger! riktigt schysst är ju dessutom priset, under 100 kr för en palett med så många olika ögonskuggor, det är riktigt bra! Pigmenteringen är fin, den går inte att jämföra med t ex Anastasias ögonskuggspaletter, men skuggorna gör sitt! Blir ett jättefint skimmer utan att glittret tar över alldeles för mycket. En perfekt present att ge bort till någon som inte har så många olika ögonskuggsfärger i sitt sminkkit. Passar både till vardags och fest skulle jag säga, som sagt inget överdrivet glitter som tar över hela sminkningen, så därför skulle jag säga att den även passar till vardags.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Perfekt färgskala!

  Det absolut bästa med den här paletten är färgerna! Jag använder nästan bara ögonskuggor som är nude/jordnära och den här färgkombinationen är därför helt perfekt. Det finns dessutom både matta och glittriga färger vilket gör att man kan använda paletten vid vilket tillfälle som helst och enkelt skapa både en enklare vardagsmakeup men också en rejälare festsminkning! Jag tycker om att kombinera matta färger med glittriga och lägger ofta den mattare som bas för att sedan komplettera med en mer skimrande färg för att färgen ska synas ordentligt.

  Färgerna är har en pudrig konsistens men är ändå kompakta och jag upplever inte att det ramlar ner särskilt mycket alls under ögat när jag sminkar mig. Jag använder ögonprimer under men tycker tyvärr att sminkningen inte håller så länge ändå. Jag blir ofta ganska lätt oljig/fuktig på ögonlocken och då blir det direkt en rand över locket. Det här har jag dock upplevt med alla skuggor jag provat och är nästan något jag förväntar mig, så det drar inte ner min upplevelse särskilt mycket. För 89kr är det nästan något man får förvänta sig!

  #Lykoinflutester & #makeuprevolution
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Baspalett

  Iconic 3.0

  Okej jag gillar Makeup Revolutions ögonskuggspaletter
  då dom säljs till ett väldigt bra pris och väl värt pengarna.
  Självklart kommer man inte upp i samma pigmentering
  som i dyrare paletter som Urban Decay och The Balm.
  Men det här är riktigt bra skuggor och med bra värde
  för pengarna.

  Om man använder en ögonprimer blir färgen intensivare
  och det är nästan ett måste enligt mig. Jag har använt
  denna palett nästan dagligen sen jag fick den, så nöjd.

  Denna palett Iconic 3.0 är en bra vardagspalett med
  dova lätta grundfärger som går åt rosa och brunt och
  med några ljusa highligtfärger. Rekommenderas.

  #Lykoinflutester #makeuprevolution

  + 1

  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bra palett!

  Jag gillade verkligen denna!
  Färgerna går mycket åt det rosa hållet vilket kanske inte är min favoritfärg på ögonskugga men det finns ett par bruna nyanser i den också vilket är dom skuggorna som jag kommer få mest användning av. Lite tråkigt bara att många av skuggorna är rätt lika varandra.
  Jag har inte använt så många ögonskuggspaletter i mina dagar så jag har inte jättemycket att jämföra med men jag upplever dessa skuggor som bra pigmenterade och lätta att jobba med, dom blandar ut väldigt fint utan allt för mycket ansträngning. Dom skimmriga skuggorna hade dock gärna kunnat få vara lite mer skimmriga :)
  #Lykoinflutester #Makeuprevolution
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Revolution reloaded provocative

  Denna palett har många fina färger, alla färger går mot det lila-rosa hållet.
  Jag gillar att det finns både matta och skimriga skuggor så man kan mixa och matcha, däremot är skuggorna inte jätte pigmenterade och man behöver arbeta ett tag om man vill få upp mycket pigment.
  Jag gillar en naturlig och vardaglig ögon look och då kan det funka bra med en mindre pigmenterad ögonskugga. Paletten är väldigt billig så den är värd pengarna.
  Skuggorna är helt okej.
  De skimriga skuggorna behövs verkligen arbetas in med ett finger eller liknande för att fastna medan de matta skuggorna går på lite lättare!
  #lykoinflutester #makeuprevolution

  + 2

  3 gillar

Makeup Revolution
Reloaded Marvellous Mattes

13 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Revolution Re-Loaded Marvelous Mattes är en livlig ny färgskala av vår bästsäljande ögonskuggfamilj. Strålande och otroligt värde med 15 generösa skuggor, som tar färg till nästa nivå.

Levande och mycket pigmenterade matta nyanser. Lägg till en lekfull färg med härliga röda, gula, blåa och rosa.

Spraya din makeupborste med Revolution Hyaluronic Fixing Spray för att förstärka pigmentet.

Köps ofta tillsammans

124:90
124:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020