2 användarbilder
Makeup Revolution

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 30 betyg
2
2
7
3
16
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Bästa paletten jag någonsin använt!!!

  Jag köpte denna paletten och tänkte japp det e vilken palett som helst och jag älskar smink så jag ba jag slösar bara pengar. Jag kom hem la den åt sidan och tänkte använder den när jag orkar typ så kom jag efter en vecka och skulle testa och såg den vit guldiga shimmern. Jag applicerade den som highlighter och dog i sekunden jag hade ALDRIG trott att den skulle vara bättre än största märken som mac the balm och alla highlighters jag nånsin använt och köpt shimmern va så stark att jag kunde släcka lampan och kinden fortfarande lös som en lampa 😂😂❤️😍😍
  177 gillar
  • för 22 månader sedan
   Älskarrrrr!!!!! Andra gången jag beställer denna!!!!
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  White highlighter

  For the first time using the palette, the Ultra Blush Contour Palette Golden Sugar. The best in it is the white golden shimmer highlighter you see it right away it's so pigmented. Both as bronzer, rouge it is so natural, bronzer is so nice on the face. I use some of those as eye shadow it is really nice too. I recommend that everyone try it and it is worth the price.
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Oxiderar

  Ingen favorit, upplever att färgerna oxiderar och att det ser konstigt ut i ansiktet.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Fina färger!

  En fin palett som går att använda till mycket. Fyller sin funktion och har både highlighters, rouge och en varm bronzer. Skugga nr 3 och 5 är dock inte lika pigmenterade som de resterande. Rekommenderar för priset!
  #tävling
  1 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 4 månader sedan

  Njaaaaa

  Ser väldigt fina ut i paletten men ger tyvärr inte så mycket färg som jag hade hoppats på. Vill man ha naturliga pastelltoner så är den perfekt
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Allt i ett!

  En grym palett som jag använder mest:-)
  Ska jag resa bort en weekend så passar det ypperligt att bara packa ned denna. Man kan använda den som rouge, contour, highlighter och ögonskugga :-)
  1 gillar

Makeup Revolution
Ultra Blush Palette Golden Sugar

30 Betyg
89:-
Ultra Blush Contour Palette Golden Sugar är en lyxig palett med åtta högpigmenterade rouger i puderformat som även kan användas för highlighting och contouring. Med toner som går i både matt och skimmer, är de framtagna att passa alla och ger en vacker finish!
 • Kategori:Rouge
 • Artikelnummer:
  1996-111-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019