Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic Fleurs Du Mal

90 Betyg
149:-

Fler nyanser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:
1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
2. Skölj ditt hår med vatten.
3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.

Innehåller:
Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico).

118ml

6 användarbilder
Manic Panic

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 90 betyg
11
6
12
25
36
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • maria
   för 2 månader sedan
   Fint👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Svag färg

  Har blekta slingor och toppar, hade i färgen i ca 1h, syntes nästan ingenting, blev inte alls som på bilden.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mörkt hår?

  Jag har mörkblont och ska färga håret flerfärgit, jag har erfarenhet av att färger för blont hår inte funkar i mitt hår även om det är ljust blont. Hur intensiv är färgen och måste man verkligen bleka håret innan, om inte hur blir då resultatet??
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   idag 16:42
   Hej!

   För att få ett intensivt och mer hållbart resultat så rekommenderas det att man gör en blekning innan. Applicerar du färgen direkt på ett mörkblont oblekt hår så blir resultatet lite mörkare inte inte lika intensivt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Mörkt hår

  Jag har mörk brun hår och tänkte färga röd kommer denna funka eller funkar de bara på ljusa hår ?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 dagar sedan
   Hej Daria. För att få ett intensivt och färgsprakande resultat så rekommenderas det att man bleker håret innan. Har du ett mörkbrunt hår så kommer du tyvärr inte få något vidare resultat. Eventuellt kommer du få en röd skiftning i håret.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Vegan

  När en kryssar i märkning "vegan" så kommer inte manic panic färgerna upp endast den som kan blandas med färger för att få pastellfärg.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Louise! Då ska vi se till att lägga in dem under "vegansk". Denna kategori är fortsatt på uppbyggnad därav är inte allt inlagt ännu.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Inte dryg

  Vet inte om det bara är mitt hår, men jag behövde 2 förpackningar till min haklånga page. Och hade behövt mer än så! Så tycker inte den är dryg alls.

  Tonade på orangeaktigt nyblekt hår, man bör ha ljusare än så för att få rätt resultat.

  Just nu är betyget nja. Får se hur det blir nästa gång när jag har kallt blekt hår o tonar.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018