88 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 202 betyg
34
17
23
46
82
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  23 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Hanna! De flesta butiker säljer Manic Panic. Du kan alltid ringa den butiken du har nära dig och fråga: lyko.se/butiker
   Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Vilken färg?

  Hej.
  Jag undrar vilken röd färg är det som har lite kallare ton i sig då jag passar bättre i kallare toner än varma.
  Vilken färg skulle ni rekommendera?
  Gilla
  • igår 12:54
   Tack men har gjort en blandning av hot hot Pink och red passion😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  alltid bra!

  Har använt manic panic flera gånger och dom funkar alltid! Största problemet är att dom blåa färgerna kan färga av sig när håret är blött
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Red Passion

  Hej!
  Jag beställde en red passion härifrån lyko för jag tänkte va roligt med att det lyser. På bilden står det på burken klart o tydligt att det lyser medan på burken jag fick hem står det ej det. Ville ju gärna ha den effekten annars hade jag köpt en annan färg men eftersom det stod så på bilden antog jag att det var så. Ni kanske borde ändra bild ifall den inte lyser. Eller lyser den även om det inte står på burken?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Elin!
   Det kan vara så att vi tyvärr har fel bild på hemsidan, jämfört med produkten. Återkom gärna till oss på fraga@lyko.se så ska vi kika vidare på det. :)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Röd Manic Panic

  Vilken av de röda är en mörkröd som INTE har ROSA ton, vill ha mer åt det röda hållet
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Erica!
   Infra Red har inte en rosa ton, så den kan jag rekommendera dig! :-)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Läckert och snyggt!

  Blekte längderna först och har ofärgat hår i botten sedan tidigare. Har endast lagt färgen på mitt ofärgade hår och vid ursköljningen sög längderna åt sig och blev ljusrosa. 🎀
  Upplever färgen som väldigt dryg och räcker länge.
  Ångrar inte en sekund att jag färgade håret, det blev magiskt!
  Våga! ✨💖✨
  #tävling
  7 gillar

Manic Panic
Classic Atomic Turquoise

202 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

Köps ofta tillsammans

218:-
322:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020