Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic Electric Banana

137 Betyg
119:20Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

54 användarbilder
Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
268:20

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
457:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 137 betyg
21
12
16
33
55
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 8 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 8 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 6 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Noll effekt

  Jag blekte mitt färgade hår först och sen Blue Steel. Inte ett spår av färg.
  Min blonda dotter testade sina toppar.. inte ett spår av effekt heller. Totalt värdelöst!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Riktigt mörk grön

  Hej
  Jag har använt Manic Panic Enchanted Forest ett tag nu (alltid på nyblekt hår/utväxt) och gillar färgen men skulle vilja ha ännu mörkare grön. Vilka färger kan jag blanda för att få till detta?
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Johanna. Då rekommenderar jag att du även köper nyansen Raven som är svart. Börja med att blanda en väldigt liten mängd i en separat behållare med det gröna och testa sedan på en slinga för att vara säker på att det blir den nyans du önskar.

   Lycka till 😃
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Manic Panic Pretty Flamingo

  När får ni in färgen Pretty Flamingo igen?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Kristina
   Pretty Flamingo beräknas att komma in till oss här under veckan :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Ett till plus

  Att dessa färger är otroligt intensiva och snygga när de är nyfärgade, för att sedan tvätt efter tvätt övergå till mer och mer pastellfärger. Det är toppen!
  Om man inte vill lägga i ny färg allt för ofta så är färgerna riktigt fina även när de mattas av och blir pastelliga.
  Win-win!

  + 5

  gillar
  • lotta
   för 6 dagar sedan
   Jättesnyggt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Funkade inte alls i mitt oblekta hår

  Jag har naturligt ganska mörkt brun hårfärg men har även tonat det mörkare vid flertalet tillfällen, senast för några månader sedan. Ville testa att lägga i grön färg ovanpå då jag vill ha en mörkbrun hårfärg med mörkgröna skiftningar. Använde Enchanted Forest och direkt efter färgningen var jag jättenöjd, blev riktigt snygg färg. Dock verkar den ha fäst extremt dåligt i mitt hår för efter typ en vecka (kanske 3-4 tvättar) syntes ingenting i håret längre. Att den försvinner mer och mer med tiden förstår jag ju, men trodde inte att den skulle försvinna helt och hållet efter så kort tid. Vill inte bleka mitt hår för jag vill ju att resultatet ska bli väldigt mörkt, men jag vill att det ska hålla lite längre än en vecka.

  Färgen får ändå 3 stjärnor eftersom färgen var så fin och eftersom det står i beskrivningen att man ska bleka kan jag ju inte vänta mig att det ska funka på mitt hår.

  Kommer troligtvis inte köpa denna igen, men jag har halva burken kvar och vill helst inte slänga så är det någon som har något tips på något jag kan testa för att det ska fästa bättre? Kan jag typ tvätta med diskmedel/såpa innan? Blir håret poröst av det?
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019