Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Manic Panic Classic Electric Banana

116 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

29 användarbilder
Manic Panic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
298:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
534:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 116 betyg
15
10
15
28
48
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 5 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Utan blekning??

  Hej! Jag undrar hur färgen skulle bli om man lägger den i blont men inte blekt hår? Är mest inne på färgen "electric banana", vill ju så gärna färga men undviker helst att bleka! Kommer det synas överhuvudtaget?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Manic panic Classic fuschia shock

  Hej ! Jag behöver råd o hjälp med hur man snabbast möjligt får bort detta från håret ! Tacksam för svar !
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 dagar sedan
   Hej Peter. Denna bleknar för varje tvätt. Hur många tvättar som krävs är dock individuellt utifrån hårets skick och kvalitet. Eventuellt kan det hjälpa att använda ett riktigt djuprengörande schampo. En del hävdar även att en riktigt tjock och bra inpackning kan hjälpa till att suga ut färgen ur håret. Bifogar en länk till ett schampo som är riktigt bra i detta syfte. Rengör på djupet. Var noga med att använda inpackning och balsam efter då håret annars kommer att kunna upplevas som strävt (torrt). Lycka till! 😊👍
   https://www.lyko.se/paul-mitchell/paul-mitchell-cl...poo-three-300ml
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Den bästa !

  Har köpt Purple Haze samt med deras Flash Lighting 40 Volume Complete Bleach Kit. Väldig nöjd med resultat!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Infra red

  Skulle egentligen beställa vampire red men den va slutsåld och är såå nöjd att jag tog denna. Så fin! Varm blodröd nyans jag skapade en ombre effekt genom att blonderat topparna men behöll min bruna färg i hårbotten. Så det blev en mörk röd till ljusare röd😍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Fråga

  Hej! Jag undrar ifall det skulle gå att färga på mitt mökbruna hår? Eftersom att jag inte vill ha så strark färg utan typ mörk lila
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej, om man har ofärgat hår som är mörkare så brukar det vara svårt för produkten att få fäste, och om den fäster så blir det en kall brun ton med lila pigment. Så du får helt enkelt prova dig fram :)
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019