59 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 146 betyg
24
12
17
34
59
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 10 månader sedan
   Hej Jessica. Detta är en semipermanent hårfärg, så den tvättas inte enkelt ur. Den kommer att mattas av efter några tvättar, men det tar ganska lång tid innan den försvinner helt ur ditt hår. /Josefine, kundtjänst
   gillar
  • jessica
   för 10 månader sedan
   Nice, sen e de bara att fylla på när man vill ha mer färg ☺️
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 8 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hur man färgar

  Det står här att man ska blöta håret innan man tar i hårfärgen, men jag har sett massor av människor (mest youtube folk) ta i färgen i torrt hår. Vad blir skillnaden? Kan man ha i färgen i torrt hår, känns lite lättare att göra det
  Tacksam för svar!
  gillar
  • hanna
   för 1 vecka sedan
   Jag tar bara i färgen i torrt hår. Tycker det är lättare, och färgen sitter jättebra.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Stark blå färg?

  Hej! Funderar på att färga håret i någon stark blå nyans dock inte för mörk. Några förslag på vad som kan passa och hur länge efter blondering behöver man vänta innan man färgar igen?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Alma! Jag rekommenderar att du googlar Manic Panics blå färger så att du ser lite bättre vilken du önskar. Om ditt hår är i bra skick efter blekningen så är det ingen fara att lägga en toning rätt så tätt efteråt.
   gillar
  • hanna
   för 1 vecka sedan
   Manic Panic Rockabilly blue använder jag i underhåret. En stark färg, utan att vara mörk. Älskar den!
   gillar
  • alma
   för 4 dagar sedan
   tack så mycket
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Inte mycket effekt efter 2 timmar.

  Avfärgade mitt hår med B4 (grått hår under färgen fram) , var kopparfärgat i nacken. Efter jag blandat Amethyst ashes med Deep purple dream. Var jag fortfarande koppar färgad i nacken något mörkare fram, och det som syntes lila i var i några gamla slingor.
  Ska inte denna färg bita på oblekt hår?!
  Efter 2 timmar i plasthätta och värme.
  Utslängda pengar, tid och jobb.
  Riktigt besviken. :(
  gillar
  • anna-lena
   för 2 veckor sedan
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Anna-Lena! Svårt att säga exakt vad som kan ha hänt men man bör inte färga så nära inpå en avfärgning och sedan kan även ett hår bli mättat och då tar dessvärre inte färger/toningar som de ska.
   gillar
  • anna-lena
   för 1 vecka sedan
   Ah okej på så vis, såg inte klok ut i huvudet efteråt (morotsorange, koppar, olika nyanser av blond, ja jösses) jag ville inte gå så. ;)
   Då vet jag det i af, tack. Hur länge bör man vänta?
   Om man blonderar bör man vänta då med?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Bleka håret från brunt te blond.

  Hej! Jag är så sugen på en ganska stark lila färg, har planer att bleka håret innan med erat kit. Efter det färga lila men vilket rekommenderar ni som ”lyser” upp lite mer än andra, vill ha en ganska stark färg 😇
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Mikaela! För en klar lila färg skulle jag rekommendera Electric Amethyst. Googla de lila färgerna du är intresserad av så ser du bättre :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 veckor sedan

  Hej

  Har sett att många använt ultra violett för att bli av med gula toner i håret utan att det blir lila. Utan jättefint askigt. Vågar man testa det? :)
  gillar
  • isabella
   för 3 veckor sedan
   Jag har denna färgen, lite blondare i utomhusljus. Vad tror du?
   gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 veckor sedan
   Somsagt så finns en risk att den slår över i lila, men jag rekommenderar att du i så fall blandar ut den med en whitemix eller balsam så den blir lite dämpad och sedan testar på en slinga först :)
   gillar
  • isabella
   för 3 veckor sedan
   Ja blanda ut hade jag tänkt 😊😊
   gillar
  för att lämna en kommentar

Manic Panic

Classic Electric Banana

146 Betyg
111:75Rek. pris 149:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.