133 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 257 betyg
38
23
30
63
103
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  25 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Hanna! De flesta butiker säljer Manic Panic. Du kan alltid ringa den butiken du har nära dig och fråga: lyko.se/butiker
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Färgar av sig på allt

  Köpte rockabilly blue och älskar hur intensiv färgen blev. Men tyvärr färgar den av sig på allt även när det är torrt. Kuddar, kragen på ljusa kläder och tillome en rosa kvarts jag har i mitt halsband blev blå och missfärgad. Har en burk kvar men får tyvärr slänga den och kommer nog inte köpa den här färgen igen. Besviken
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   Jag har märkt att om man kör en redig balsaminpackning direkt när man färgar håret, dvs: ha i färgen 1-2 timmar så det verkligen fastnar, skölj ur så mycket du kan med bara vatten, massera in ordentligt med balsam, låt det sitta i någon eller några minuter och tvätta sedan ur. Då får man bort det där som kladdar av sig när det är torrt utan att färgpigmentet försvinner från håret direkt! Det är sjukt drygt med kladd men av erfarenhet är det ändå denna färg som håller pigmentet längst av allt jag provat...!
   9 gillar
 • Enchanted Forest

  Hej, när kommer denna in? Har bevakat den ett tag :)
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   igår 15:22
   Hej! 😊
   Den är beställd, men det är lite längre leveranstid på denna, så vi har inget fast datum i nuläget. Håll ut, den kommer snart in! ✨❤
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Pink

  Hej.
  När kommer Classic Cotton Candy Pink in i lager igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hejsan Paulina! ⭐
   Classic Cotton Candy Pink är beställd och dyker upp igen inom kort, så klicka på "BEVAKA" så får du ett mail när den kommit tillbaka 🎀🥰
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Blandat resultat

  Älskar manic panics blondering då den är väldigt effektiv och sliter inte på håret.
  Har genom åren testat flera olika färger, rosa, blå, röd i olika nyanser. Min erfarenhet är att det blir bra resultat MEN du tappar färgen fort, redan efter 2 tvättar är det mesta borta. Nu sista gången testa jag den lila färgen Amethyst. Tyvärr samma sak med denna, den lila färgen gick fort ur och nu 8 veckor senare sitter jag istället med en blå/grön nyans i håret som vägrar släppa. Så tips på hur man kan få bort det??
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Lagersaldo

  Hej, kan man se lagersaldot i butiker på hemsidan?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hejsan Signe! 🌻
   Nej, det går dessvärre inte att se, men du kan ringa butiken du tänkt besöka och dubbelkolla med dem om de har färgen du är ute efter i sitt butikssortiment 🥰👍
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Manic Panic Sunshine Yellow

  SUPERNÖJD! Blev precis sådär panggult som jag ville ha det. 💛 Blekte först, var hyfsat ljus innan så blev verkligen vitblond (se bild) och använde inte efterbehandling eftersom jag målet är så gult som möjligt. Efter det hade jag i färgen i dryga timmen.

  + 1

  9 gillar
  • för 6 dagar sedan
   Älskar't!
   Gilla

Manic Panic
Classic Electric Banana

257 Betyg
135:15Ord. pris 159:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter