80 användarbilder
Manic Panic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 176 betyg
31
16
20
36
73
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Älskar den här färgen!

  Använder bara manic panic dem är så bra just nu har jag mermaid och jag är förälskad♡ rekommenderar starkt
  21 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 12 månader sedan
   Ja, det går bra att använda produkten igen för att fräscha upp och fylla på nyansen.
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Superbra och väl pigmenterad!

  Rekommenderar denna produkten till alla som älskar annorlunda färger på håret! Eftersom jag färgade med Manic Panic så köpte jag en burk och spädde ut den med lite balsam och vips - man har en färgbomb varje gång man duschar!
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Manic panic electric amethyst

  När får ni in denna färg igen?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Lena-Maria! Dessa bör komma in igen om cirka en vecka.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Färgstark.

  Fantastik intensitet i färgen som avtar så klart efter hand som man tvättar håret, men helt klart prisvärd och extra plus att man tar bad man behöver och kan spara resten 👍🏻 #tävling
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Wildfire

  Som visningsbild ser den RÖD ut, som Head Shots Hellfire Red. Men i verkligheten är den orange.
  Inte nöjd med mitt köp men tänker då tusan inte betala för att skicka tillbaks de. Den är INTE röd iaf.

  Lyko borde ta tydligare bilder på sina produkter.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Paulina :)
   En retur är gratis och registreras enkelt via ditt kundkonto. Logga in med hjälp av din mailadress.
   Gällande bilderna så får vi dessa från våra leverantörer. Men jag tar dina synpunkter vidare. :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Manic Panic + balsam

  Jag färgade mitt hår med manic panic Classic velvet violet och blandade ungefär 50/50 med balsam för att få pasteleffekt, mitt hår var sedan innan blonderat. Det blev väldigt lite ljuslila på ungefär två slingor i håret resten ljusnade bara upp lite likt ett silverschampoo. Nästa gång blandar jag inte ut produkten och ser vad som händer istället. Detta sättet gav tyvärr ingen effekt i mitt hår, jag är av ursprung mellanöstern och har naturligt röda pigment i håret och svårt att ljusa upp om det är av vikt.
  Gilla

Manic Panic
Classic Inferno

176 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Semi-permanent hårfärg, ej testad på djur. Veganska ingredienser. Färgen bleknar efter varje tvätt. Amplified-varianten håller 30% längre än Classic-varianten. Med instruktioner på engelska.

Tips för hårfärgning:

 1. Börja med hårblekning (vi rekommenderar Manic Panic Hair Bleach. Följ instruktionerna på förpackningen). Om du använder annat hårblekningsmedel så ska inte efterbehandlingsmedlet/balsamet användas efter blekningen.
 2. Skölj ditt hår med vatten.
 3. Tillsätt hårfärgen och använd en kam eller hårfärgningsborste för att sprida ut färgen jämnt, massera färgen i håret med fingrarna, låt den sitta i mellan 15 till 60 minuter.
 4. Skölj håret noggrant tills vattnet blir genomskinligt. Avsluta med kallt vatten och helst även med balsam.

När det kommer till kvalitet, färg och så vidare, kom ihåg att slutresultatet alltid beror på hur håret såg ut innan du färgade det.

Våra produkter är oftast inte allergiframkallande, men om du är osäker så testa lite på din hud, exempelvis på armbågen (de efterlämnar en färgfläck så tänk efter när du väljer var du ska testa den). Vänta sedan ett par dagar och kontrollera så att huden inte reagerade irriterat. Om du får utslag eller liknande så bör du inte använda hårfärgen.

För att få ett så intensivt resultat som på våra testbilder - blek alltid håret innan du färgar det. Ljusa färger som vitt och pastellfärger funkar endast på blekt hår.

Våra vita färger är egentligen väldigt ljuslila, vilket tar bort gula färger från håret, så bli inte rädd om det ser ljuslila ut efter färgningen det försvinner oftast efter första tvätten.

Färgen kommer att bli så lik våra exempel som möjligt om håret från början är så ljust som möjligt. Ingen av färgerna är skadliga för håret, de innehåller ingen ammoniak. 

Olika färger är olika svåra att tvätta bort beroende på pigment.

Om man tvättar väldigt blont hår rött så kommer färgen inte att försvinna förrän efter 6 till 8 veckor. Färgen kommer försvinna gradvis och går då igenom olika faser av färger, antingen orange-aktigt eller rosa-aktigt, beroende på vilken färg håret hade från början. Med andra ord är röd färg svår att tvätta bort, medan exempelvis blåa pigment kan tvättas bort enklare.

Våra tester på exempelbilderna är gjort på syntetiskt hår och kan därför skilja sig från hur det kommer se ut på riktigt hår. Olika datorskärmar visar även färgerna på olika sätt.

Många av de röda färgerna kan se olika ut beroende på hur länge man låter hårfärgen sitta i och så vidare.

Tänk på att de färgar av sig på hud, kläder, handdukar och badrum, så se till att skydda ALLT du inte vill fläcka ner! Detta gäller även när ditt hår är nytvättat, även om det inte är färgat nyligen.

Vi tar inget ansvar för eventuella missfärgningar eller befläckade kläder, möbler eller dylikt. Då alla människors hår är olika kan vi inte garantera resultatet för ditt hår specifikt, eftersom vi inte vet hur det kommer att reagera på färgen. Så glöm inte bort att testa innan.


118ml

 

Köps ofta tillsammans

278:-
541:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019